PU Azman hiba tak sempat jawab soalan dari adik Ilyas Munzir

Pencetus Ummah yang tidak asing lagi yang sentiasa memberi nasihat ugama dan teguran kadang-kadang agak panas iaitu PU Azman yang terbaharu meluahkan perasaan sedih kerana tak sempat nak menjawab pertanyaan seorang budak yang ignya ilyasmnzr yang telah pulang ke rahmatullah.

Dalam halaman IGnya PU Azman menyatakan beliau jarang membalas DM (direct message) dan telah mendapat reaksi dari para Netizen.

Kapsyen PU Azman,

Cik Man atau PU Azman memang tak menjawab DM. Memang tak bukak DM. .

Tapi bila dapat tahu ada yang meninggl dan Cik Man cari ig nya, baru sedar tak sempat nak followback dan arwah ada bertanyakan soalan.

Ok ini sangat menyentuh emosi. Semoga arwah Ilyas Munzir diampuni dan dirahmati Allah.

Berbagai reaksi dari Netizen dan ada yang netizen yang komen menegur PU Azman yang tidak pernah bukak DM sedangkan ramai yang bertanyakan mushkil-mushkil tentang ilmu Islam sehinggakan memberi pengajaran seperti yang berlaku pada arwah adik ini.

 

Yang lebih menyentuh perasaan arwah dipanggil Illahi ketika pulang dari solat di masjid dan semoga arwah mendapat Rahmat dan Keampunan dari Allah SWT.

Antara komen-komen Netizen

semoga di tempatkan bersama orang-orang beriman

semoga adik tenang disana

ta bukak DM rupanya

bukakla DM che man

Semoga arwah mendapat keredzaan dari Illahi dan selepas ini PU Azman sentiasa peka dengan warganet yang sentiasa dahagakan ilmu Islam dan mendapat perhatian sewajarnya dari PU Azman.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. page Kami

 

sumber : IG PU Azman

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*