Viral

Aliff Aziz Buat Hal Lagi, Sngaja Cari Pasal Ajak Lelaki Brgduh Dan Tiba Tiba Mahu Buka Zip Sluar

” Gua m4ki mak lu, tak reti? tak reti?!”

Itu antara sebahagian kata-kata tidak snonoh yang diucapkan pelakon dan penyanyi Aliff Aziz, 29 yang membuat masalah lagi apabila tvlar vdeo terbarunya yang dilihat seakan mencari masalah dengan beberapa individu lain.

Menerusi vdeo berkenaan, penyanyi Sayang Sayang itu berada di luar sebuah restoran sambil bertengk4r mulut dan melepaskan kemar4han kepada individu lain sehingga hampir bergduh yang dipercayai berlaku di Singapura baru-baru ini.

Vdeo berdurasi 1 minit 30 saat yang dirakam seorang individu dalam kereta mula tersebar di aplikasi WhatsApp sejak pagi tadi dan sudah mula dikongsikan di Facebook.

Aliff yang kelihatan seakan dalam keadaan separa sedar dilihat cuba membuka zip seluar dalam cubaan untuk menunjukkan alat suIitnya sambil mengeluarkan kata-kata tidak snonoh.

Turut kelihatan beberapa individu cuba menenangkannya namun jelas penyanyi berkenaan tidak dapat mengawal dirinya meskipun lelaki yang berdepan dengannya itu tidak melayan beliau.

Aliff beberapa kali membuat provok terhadap individu yang sedang duduk di kerusi di luar kedai makan itu sehingga menyebabkan lelaki tersebut akhirnya bangun selepas hilang kesabaran.

Sebaik lelaki itu bangun dan cuba menghampiri Aliff, bekas suami Bella Astillah itu melrikan diri namun dalam masa sama masih mengeluarkan kata-kata tidak snonoh.

Aliff kemudian datang kembali ke arah individu terbabit sambil cuba membuka zip seluar beliau. Beberapa ketika Aliff menyedari perlakuannya dirakam, beliau lantas memberi amaran supaya tidak merakam vdeonya itu.

Bagaimanapun, butiran terperinci insid3n itu tidak jelas kedengaran selain kata-kata kes4t semata-mata.

 

Pada November lalu, Aliff ditahan polis di Singapura kerana didkwa mengnggu ketenteraman di tempat awam dalam keadaan mab0k.

Menerusi laporan portal Berita Mediacorp, Pasukan P0lis Singapura (SPF) mengesahkan pen4ngkapan terbabit selepas penyanyi itu didapati berg4duh dengan seorang lelaki kira-kira jam 6.40 pagi di kawasan Orchard Road.

Beberapa hari kemudian, dia membuat penjelasan bahawa kejadian berkenaan terlalu berat untuknya jelaskan menerusi sebuah vdeo yang dimuat naik ibunya, S Hafiz Basharahil di Facebook.

” Saya pun tak ingat apa yang terjadi waktu itu. Saya juga tak nak jelaskan lebih lanjut sebab sudah banyak cerita yang keluar.

” Apa boleh dikatakan, ia sangat berat untuk saya secara spiritual mahupun mental. Tapi, Insya Allah, selagi berny4wa saya akan teruskan hidup,” katanya.

Sementara itu, usaha wartawan untuk menghubungi Aliff tidak berjaya.

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Share Ya. Terima Kasih.

Sumber : hmetro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *