Hiburan

(Vide0) ‘Air Mata Fad Tak Dapat Ditahan’ Fad Bocey Sambut Hari Jadi Masa Majlis Tahlil Untuk Arwh Abam

Seolah-olah macam satu mimpi. Itulah perkara yang boleh digambarkan terhadap pemergian mengejvt Allahyarham Abam pada Isnin lepas.

Kehilangan pelawak tersebut sememangnya memberi kesan mendalam sehingga ke hari ini, terutama sekali dua rakan seperjuangan iaitu Achey dan Fad.

Walaupun pada masa itu Fad sedang bercuti dengan keluarganya di Jepun, namun semalam dia sempat menziarahi kvbur serta ahli keluarga rakan baiknya itu sejurus kembali ke Malaysia.

Malam tadi, seluruh tetamu di majlis tahlil Allahyarham Syed Umar Mokhtar Syed Mohd Ridzuan sempat meraikan sambutan ulang tahun ke-29 Fad secara sederhana di kediaman Abam.

Menerusi paparan yang dikongsi oleh s4lah seorang kenalan rapat mereka, Fad turut dikejvtkan dengan kehadiran sebiji kek yang dibawa oleh isterinya iaitu Syaheera Rahman sambil diiringi nyanyian lagu ‘Allah selamatkan kamu’.

View this post on Instagram

 

A post shared by achey Bocey 013-6408967 (mngr) (@acheykintangkintung) on

Kek Harijadi Untuk Fad

 

 

Fad Ta dapat menahan air mata

 

 

Dengan nada sebak, Ali Puteh selaku wakil keluarga Allahyarham turut memberikan ucapan bahawa kini dia sudah menganggap ahli kumpulan Bocey sebagai adik-beradiknya.

 

 

Fad juga sempat ditenangkan oleh Achey tatkala merindui rakan seperjuangan mereka sebelum meniup lilin serta memotong kek berkenaan.

 

 

Dalam satu posting di laman Instagram miliknya juga, Achey memuat naik sekeping gambar animasi mereka berdua berserta kapsyen “Buat masa ini, kau buat aku tersenyum.”

KOmen Netizen:

memang nangis

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Share Ya. Terima Kasih.

 

Sumber: IG acheykintangkintung , pojie pidon

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *