Connect with us

Viral

(Video) Bunyi Hon Je Terus Kena Bel4sah.Isteri Luah Rasa Geram

Published

on

ViraI di media sosial satu video yang memaparkan seorang lelaki ditvmbuk dan dit3ndang oleh seorang pembuIi jalan raya.

Kejadian itu dikongsi sendiri menerusi Faceb0ok Ivy Lyenn yang mengaku merupakan isteri kepada mngsa yang dibeI4sah.

Menurutnya, dia kec3wa dengan sikap pembuIi jalan raya berkenaan walaupun suaminya sudah memohon m4af sebelum itu.

Sebagai bukti nak s4man

Hari ini saya betul-betul sed1h nampak viraI macam ini k3s suami kena pukuI depan anak 12 tahun.

Kalaulah masa ni saya berada dalam kereta. Dengan motor tu sekali saya Ianggar.

Tak payah hon bagi am4ran bawa motor kvrang ajar. Ianggar terus je, jangan tunjuk smseng, terus mahu ter4jang orang suka hati!

Kira untung la kau terjumpa sama husband saya. Kalau terjumpa sama sikap sy4itan macam kau, sudah kau kena Ianggar.

Terima Kasih bantu saya rakam ini. Sebagai bukti kami nak s4man orang ni, sam4n masa bantak terbuang urus sana sini, saman s4kit. S4man maIu!

Anak saya tr4uma dengan kejadian

Benda ni belum berakhir lagi, orang ni mengncam keluarga husband, (anak-anak, wife) tanpa sebarang kesaIahan. Bantu saya share sehingga masalah ini, sekiranya keluarga kami berlaku apa-apa, orang ini yang melakukan!

Saya berharap poIis mengambil t1ndakan. Manusia seperti ini harus pvpus dalam dunia. Tiada guna pun hdup lama-lama kalau hormat menghormati tidak tahu menilai.

Kami tidak melakukan seberang bincang luar! Saya tidak berhenti selagi peIaku ini tidak menerima tndakan! Kerana suami saya ced3ra tanpa seberang kesiIapannya! Anak saya tr4uma dengan kejadian ini.

Sumber : ohbulan

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending