Connect with us

Semasa

Kisah Lelaki Com0lot Adik Angkat Jadi Tvlar.Sekali Ini Respon Padu TMJ

Published

on

Setelah halaman tik tok lelaki ini yg memuatnaik adegan berc1um dgn adik adik angkat nya mendapat respon hangat dari netizen tiba tiba
TMJ menyuarakan sesuatu di IG nya.

Sebelum ini video klip di mana seorang kanak-kanak, yang dic1um mulut oleh abang angkatnya sendiri telah meraih perhatian netizen. Bahkan, video tersebut juga mendapat krtikan daripada penceramah bebas, Akhi Fairuz yang mengec4m tindakan lelaki itu yang disifatkan tidak wajar.

Terbaru, Duli Yang Amat Mulia, Mejar Jeneral Tunku Ismail Ibni Sultan Ibrahim, Tunku Mahkota Johor (TMJ) tampil memberikan respon menerusi Instastory berhubung video tersebut.

Ini adalah salah

Jelas baginda, perkara seumpama ini tidak sepatutnya berlaku. Baginda juga turut berpesan kepada semua ibu bapa di luar sana untuk lebih berhati-hati dan berwaspada agar kejadian seumpama ini tidak lagi berlaku.

Ini adalah salah, cukup cukuplah, psiko!

Kepada semua ibu bapa di luar sana tolong ajar anak anda mengenai salah laku seksual terhadap kanak-kanak. Ajar anak perempuan anda, dan pada masa yang sama terhadap anak lelaki anda yang mungkin terlepas pandang mengenai isu ini. Ajar mereka mana yang salah dan betul. Jangan biarkan orang luar atau saudara sendiri mengambil kesempatan terhadap mereka.

Bahkan, baginda turut menggesa supaya ibu bapa ‘membuka mata’ dan mengajar anak-anak mereka mengenai salah laku jenayah seksual yang semakin bertambah saban hari.

 

 

Aksi lelaki ini melambangkan budaya yang tidak baik sampai TMJ sendiri pun masuk campur.

Moga tidak ada lagi perbuatan semacam ini di negara kita.

 

 

Instastory TMJ

Terdahulu, tular beberapa klip video di mana seorang lelaki bertindak mencium mulut adik angkatnya sendiri.

Walau bagaimanapun, video tersebut telah meraih kecaman daripada warganet.

Sumber : ohbulan

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending