[Video] V1ral Wanita Pvkul Timbalan Pengarah Syarikat Dengan Mop, Dkwa Kena ‘Sxual Harrsment’

Akibat menggatal kan dah kena sekop. Seorang Majikan telah di pvkvl dengan mop oleh seorang pekerja wanitanya yang dah hilang sabar.

Kejadian ini berlaku pd 11 April lalu, tvlr satu vde0 menunjukkan seorang wanita di China memv.kul majikannya menggunakan mop .

memang hilang sabar dah

 

Ianya tersebar dan v1ral di media sosial. Menurut laporan, majikan bernama Wang itu merupakan seorang penjawat awam dan memegang jawatan Timbalan Pengarah di sebuah pejabat di daerah Beilin.

Vde0 berdurasi selama 18 minit itu menunjukkan salah seorang pekerja wanitanya, Zhou menjerit mendakwa Wang melakukan ‘sxual hrrass’ terhadapnya.

Bukan itu saja, Zhou turut menngking Wang kerana turut melakukan ‘sxual harrass’ terhadap ramai pekerja wanita di pejabat tersebut termasuk dirinya, melalui mesej.

 

 

Zhou kemudian mengambil sebatang mop dan terus memkulnya berkali-kali di bahagian muka dan kepala sambil memrahi dan menngking Wang sepanjang melakukan perbuatan itu.

Wang yang hanya duduk di kerusi sambil mengelap air mengalir di mukanya itu kemudian boleh didengari berkata,

“Saya tak bersalah, ia hanya gurauan. Boleh tak kamu lupakan.” kata majikan itu.

Menurut South China Morning Post, Zhou juga turut membuat panggilan telefon dan seorang wanita yang tidak dilihat di dalam kamera kemudian berkata,

“Kamu rasa ini gurauan? Ia menunjukkan kamu mempunyai perangai yang bvruk. ”

“Kamu tidak fikir ke apa akibat (daripada perbuatan kamu) terhadap pejabat?”

Susulan video itu menjadi viral di media sosial tempatan, Wang dilaporkan telah dipecat dan pihak berkuasa .

Ianya telah mengeluarkan kenyataan mengatakan Zhou mempunyai masalah mental dan tidak dikenakan tindakan atau hukv.man kerana memvkul majikannya dengan mop.

Vdeo penuh

 

Pihak kerajaan daerah Beilin sehingga kini masih memberi maklum balas mahu pun mengeluarkan apa-apa kenyataan berhubung insiden tersebut.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : lobakmerah,admin nv

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*