Bek4s Pengurus Ded4h Per4ngai Sebenar Nad Zainal

Bekas pengurus kepada pelakon comel Nad Zainal, Alog Zuren telah mended4hkan per4ngai sebenar atau tingkah-laku tidak elok selebriti itu. Cerita-cerita yang tidak sepatutnya diketahui umum akhirnya didedahkan di laman sosialnya ketika pernah tinggal bersama dengan Nad Zainal, selepas Nad mengeluarkan kenyataan yang dianggap tidak benar.

“Babi, si4lnya Nad Zainal. Kau cabar aku, kau tunggu, kau tunggu. Kau pernah sewa bilik kat rumah aku, kau pernah bawa boyfr1end kau datang tidur rumah aku, kau k4ntoi dalam bilik dengan boyfr1end kau dengan mak kau.

“Family kau salahkan aku dengan admin fans kau. Satu family nak menutup kes4lahan diri. Now kau nak cover cerita kau, masalah kau, nak perhatian orang eh?

“Kau boleh keluarkan st4tement di Melodi cakap manager lama kau larikan duit and then nak cari manager baru. Kau tahu rumah aku kan? Pernah sewa bilik kat rumah aku bawa boyfr1end kau kan? Kenapa tak rep0rt p0lis? Kenapa tak cari aku? Last mesej kau dengan aku, bank in gaji aku yang kau hut4ng. Itu pun bayar half-half. Kau boleh cakap larikan duit kau!!

“Kau memang ment4l Nad Zainal. Panggil p0lis, aku nak tengok siapa yang kena tangk4p, kau atau aku! Aku ada bukti semua mesej-mesej kau dengan aku. Pasal family kau, boyfriend kau, kerja kau.

“Tunggu okay. Aku diam-diam je kau buat macam ni. Tak ke manalah kau weh! Artis paling bermas4lah dalam dunia!

“Nad Zainal, lagi satu aku nak cakap. Mak aku dengan mak Remy Ishak cuzen. Aku dua pupu dengan Remy, jangan beranganlah. Mana ada fan kau minta kau bercinta dengan Remy? Kau yang suka sangat dengan Remy Ishak itu. Remy pun tak hinginlah dengan kau. Tak pernah-pernah fans kau p4ksa kau bercinta dengan Remy Ishak tu.

“Kau nak cover diri kau memang berlag4k, tak reti menghargai kerja kuat fans kau. Kau keluarkan st4tement macam itu kat Roti Kaya, apakah bong0ks sangat!! Ada bukti tak cakap fans kau p4ksa kau? Dan minta kau buat yang bukan-bukan?

“Pergi roadtour ABPBH di Kedah pun kena pujuk, kena mer4yu dekat kau, kat mak kau baru kau nak pergi. Kalau tak, h4r4m kau nak pergi jumpa peminat dan join roadtour tu. Bukti semua ada, memang bod0h!” kata Alog.

Susulan itu, Alog kini bersama dengan bekas P.A dan bekas kelab peminat Nad Zainal bergabung melawan Nad Zainal.

Bagaimanapun, Nad Zainal yang menghubungi Alog menafi dirinya mengeluarkan kenyataan dan mend4kwa Alog yang dimaksudkan dalam kenyataan itu.

“Ada tengok Melodi dan jawapan? Did I mentioned anything? I quite shocked when dia tanya bab itu. Kena chill, jangan melatah. Takda siapa buka 1su ini. You have to watch before declare anything,” katanya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!
Jom Like Page Kami Juga Di Facebook
Sumber : https://www.applehijau.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*