Kongsi Kisah Suka Dvka, Nabila Huda Syukur Nikmat Hidup Kini Bahagia Harmoni

Baru-baru ini, pelakon dan pengacara Nabila Huda atau lebih mesra dengan sapaan Abil mengimbau perkongsian suka dvka kehidupannya sebelum ini, sekitar setahun lalu.

Di samping menzahirkan rasa syukur, ibu kepada seorang cahaya mata ini mengakui kehidupannya kini semakin bertambah bahagia meski pelbagai rintangan dan cab4aran hidup telah ditempuhinya.

“THROWBACK 1 YEAR YOUNGER.I’m happier now because i want to be happy. I chose to be happy.

“Takkan ada hidup yang akan terus bersed1h. Takkan ada hidup yang akan terus mvrung, atau sunyi selamanya. Biar pun 10 atau 15 tahun menunggu waktu tu tiba, bahagia itu pasti akan datang.

“You always have a choice. If you choose sadness, sampai bila pun bersed1h je la kehidupan. Kalau dalam fikiran asyik cakap itu sus4h ini sus4h, sus4h lah kamu,” tulisnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu)


Dalam pada itu, pelakon berusia 38 tahun ini turut menitipkan kata nasihat kepada orang ramai yang masih dibelenggu rasa kesed1han untuk terus kuat dan tabah meneruskan kehidupan.

“Abil tau some of you are sad today, down, lost. Tiba-tiba i rasa nak share this post supaya korang inspired and terus kan perjalanan korang dengan senyuman.

“Abil nak korang percaya, apa yang korang nak dalam hidup korang, benda tu akan datang. Cuma bila tu,kite taktau. Just enjoy your journey , live life to the fullest.

“Don’t complain too much! Smile more , be humble and be thankful. Sentiasa,” tulisnya lagi.

Ketika artikel ini ditulis, perkongsian tersebut telah mendapat 12k likes dan pelbagai komen dari netizen yang rata-rata menjadikannya sebagai inspirasi kehidupan.

Komen netizen:

Sumber: MH

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Cepat Berita

Sumber : https://www.sinarviral.kini.blog/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*