“Aku Ketawa..” Selepas Bakal Dis4man Anju 3 Juta,Amyza Aznan Masih Tenang Je

Umum sedia maklum kemelut dan perang mulut antara Zarina Anjoulie dengan dua pelakon iaitu Amyza Aznan dan Emelda Rosemila gara-gara isu permohonan bantuan khas Cvid-19 untuk selebriti.

Difahamkan, Zarina bakal mengambil tindakan undang-undang terhadap dua pelakon tersebut berikutan perbualan di telegram yang didakwa cuba menjatuhkan reputasinya.

Aku ketawa…

 

View this post on Instagram

 

Buka puasa dgn sotong sumbat. Hahahhhaha well AKU KETAWA AKU KENYANG. mak i cakap BIAR KAN ANJING MENYALAK BUKIT .tq ayah and mak. ❤ I nak off komen sbb TAK NAK ANJING BERKELIARAN BUAT TAIK KAT COMMENT.

A post shared by KAAiA66066kaaia66066 (@amyzaaznankaaia) on

Meskipun telah sedia maklum berkaitan tuntutan pampasan RM4 juta yang diminta Zarina, pelakon Amyza Aznan menerusi Instagramnya masih lagi kelihatan tenang.

Biarkan anj1ng meny4lak bukit

Dalam satu muat naik, pelakon Budak Tebing itu menerusi entrinya menyatakan dia kini masih boleh ketawa dan menjalani kehidupan seperti masa dengan tidak mahu mengendahkan apa yang diperkatakan netizen mengenainya.

 

“Aku ketawa aku kenyang, mak I cakap biarkan anj1ng meny4lak bukit. Thank you ayah and mak. I nak off komen sebab tak nak anjing berkeliaran buat taik kat comment…”

 

 

Amyza Aznan didapati menutup ruangan komen miliknya kerana sudah tidak mahu melayani kecman netizen terhadapnya. Bagaimana pun menerusi masih ada dalam kalangan peminta memberi sokongan dan semangat kepada pelakon tersebut.

 

 

Manusia memang tidak boleh lari daripada melakukan kesilapan tanpa sedar atau tidak, diharapkan masalah ini dapat diselesaikan secara baik tanpa perlu ada perg4duhan dan permvsuhan.

Apa Pendapat Anda Dah Baca, Jangan Lupa Komen Yang baik baik je. Terima Kasih.

via ohmymedia

Sumber : Amyza Aznan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*