“Sejujurnya Rasa Lain Bila Lofa Tak Ada” Ketiaadaan Neelofa, Nabil Ahmad Akhirnya Luah Rasa Hati

Pengacara dan pelakon, Nabil Ahmad mengakui rasa sedikit berbeza apabila keti1adaan bekas rakan hos, Neelofa di rancangan hiburan, MeleTOP.

Terdahulu, keduanya mengendalikan program hiburan terbabit secara bersama selepas lapan musim.

“Sejujurnya rasa lain bila tak ada Lofa di set MeleTOP sebab kita dah biasa dengan dia.

“Jadi perasaan tu sangat berbeza sebab dah tak sama macam dulu tapi saya tetap kena teruskan supaya rancangan itu terus hi1dup.

“Jadi apa sekali yang saya rasa pun perasaan ni saya kena simpan dan tak perlu nak tunjuk pada orang sangat tapi saya rasalah perbezaan dia tak sama macam dulu.

“Sebab kebiasaanya bila orang lain ganti kita tahu yang Lofa cuti, sekadar ganti dia tengah cuti tapi sekarang ni rasa sangat berbeza sebab dia dah tak ada kat set MeleTOP,” luah Nabil kepada MH.

Selain itu, bapa kepada tiga cahaya maga ini turut memaklumkan dirinya masih belum menerima sebarang informasi daripada produksi rancangan mengenai penganti Neelofa dalam rancangan berkenaan.

“Sehingga hari ini, pihak produksi rancangan tiada memaklumkan kepada saya mengenai pengant1i Neelofa dan apa-apa pun saya tetap kena bersedia dengan siapa sahaja saya bakal digandingkan.

“Saya tiada mas4lah sangat dengan siapa saya digandingkan dan saya okey sahaja,” kongsi Nabil.

Sekadar informasi, Nabil ditemui MH di majlis pelancaran aplikasi Go Eat yang berlangsung Damansara Perfoming Art Centre (DPAC), pada Sabtu.

 

 

Neelofa Dedah Pvnca Tinggalkan Melet0p

Pengacara Neelofa mengjutkan audiens apabila mendedahkan akan pengvndurannya daripada program hiburan, Meletop.

Noor Neelofa Mohd Noor atau nama popularnya, Neelofa, membuat pengumuman berkenaan secara langsung ketika mengendalikan rancangan mingguan terbabit itu.

“Kita (bersama Nabil Ahmad) mula mengacara Meletop pada tahun 2012 iaitu selama lapan musim dan ini merupakan tempat saya membesar. Dengan hati yang sangat b3rat, saya umumkan ini akan menjadi bulan terakhi1r saya bersama rancangan ini,” katanya.

Di kesempatan itu, Neelofa menzahirkan penghargaan terhadap rakan gandingannya, Nabil atas komitmen dan kepercayaan yang diberikan selama ini.

“Terima kasih banyak-banyak (kepada Nabil) untuk segalanya. Terima kasih kerana komitmen awak dan kepercayaan yang diberikan buat saya. Meletop sebenarnya telahpun menjadi sebahagian daripada h1idup saya,” katanya.

Sementara itu, pengacara yang juga usahawan itu berkata, punca dia meninggalkan tugasan berkenaan kerana ingin mengejar impiannya yang lain.

“Berat untuk saya melakukan keputusan ini kerana Meletop memainkan peranan yang penting dalam karier saya.

“Namun saya perlu lepaskan sesuatu untuk mendapatkan sesuatu yang lain,” ulasnya ringkas.

Pengumuman itu secara tidak langsung meleraikan spekulas1i yang bertebaran sebelum ini.

Untuk rekod, Neelofa bersama Nabil mengelolakan program infotainment berkenaan sejak tahun 2012.

Penerbitan Meletop di kaca televisyen sudah mencecah usia lapan tahun.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Share Ya. Terima Kasih.

sumber: murai.com, https://iluminasi.com/     via diniadanakhirat.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*