” Tak Perlu Jadi Artis Pun Kalau Nak P0lis Escort” Neelofa Guna Escort P0lis Dapat Perhatian Netizen

Semakin hari kepadatan penduduk di Malaysia semakin hari semakin meningkat.Generasi sekarang makin bertambah
selari dengan arus pemodenan negara dari segala sudut.

Ianya dapat dilihat menerusi statistik Jabatan Perangkaan Malaysia yang mana bertanggungjawab dalam membuat lap0ran penduduk di Negara kita ini.

PENDUDUK MALAYSIA BERTAMBAH 0.6 PERATUS

Jabatan Perangkaan Malaysia ini melaporkan dianggarkan berjumlah 32.6 juta orang pada tahun 2019 dengan kadar pertumbuhan tahunan penduduk sebanyak 0.6 peratus.

Jadi tidak hairan lah dengan pertumbuhan ini menyumbang kepada kepadatan pengguna di atas jalan raya juga.

TRAFIK TERvK SETIAP HARI

Hampir setiap hari kita dapat lihat kesesakan lalu lintas di bandar-bandar besar negeri terutamanya Bandaraya Kuala Lumpur. Pertambahan angka bilangan pengguna kereta di atas jalan raya semakin meningkat.

Mungkin sesetengah dah jadi budaya selesa menggunakan kereta sendiri walhal pengangkutan awam adalah alternative terbaik untuk mengelakkan kesesakan ini.

 

Foto Hiasan

Neelofa Guna Khidmat Eskort

 

Foto hiasan

Terbaru, selebriti dan usahawan berjaya iaitu Neelofa mencetuskan buah mulut peminat apabila dia berkongsikan vide0 di IG Story miliknya mered4h kesesakan lalu lintas.

Apa yang menjadi bualan ramai adalah bagaimana seorang artis boleh dapat khidmat seperti VVIP ini sekali gus

menimbulkan tanda tanya orang ramai.

 

Selebriti Terkenal

 

Ada Rasa Tak Puas Hati Dari Netizen

 

Sumber Vide0  Twitter rsyazwani

 

Neelofa dalam instagramnya sebelum ini berkongsikan momen diiringi anggota polis trafik ketika menghadiri pelancaran rasmi telefon Oppo.

Menurutnya perjalanan tersebut boleh mengambil masa 40 minit untuk meredah jam, namun dengan iringan p0lis ini

dapat singkatkan banyak masa.

 

 

Neelofa

ADA DUIT BOLEH  PAKAI SERVIS NI

Individu yang memuat naik status persoalkan tindakan Neelofa ini akhirnya terjawab apabila ada pengguna laman

sosial yang lain memaklumkan servis iringan p0lis ini boleh dibuat oleh sesiapa sahaja.

Tetapi perlu melalui beberapa prosidur seperti surat permohonan dan disertakan dengan bayaran tertentu.

Sumber Twitter

Ada yang turut berkongsikan pengalaman pernah menggunakan servis iringan p0lis ini ketika aktiviti konvoi.

Iringin ini perlu bagi sesuatu acara yang boleh mendatangkan kemud4ratan kepada pengguna lain dan memudahkan kelancaran trafik bagi sesebuah acara.

 

Sumber Twitter

CARA PERMOHONAN
Buat surat rasmi

Maklumkan berapa jumlah orang/peserta yang terlibat

Maklumkan jumlah anggota trafik yang diperlukan

Permohonan perlu dibuat 2 minggu atau sebulan sebelum acara

Caj bayaran

Sumber Twitter

Jadi, tidak hairan lah kalau Neelofa yang berkemampuan menggunakan servis ini asalkan dia mampu dan sanggup untuk membayarnya.

Bukan kerana tiket sebagai artis dia mendapat khidmat khas ini.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Share Ya. Terima Kasih.

Sumber : Meecks ,Twitter Syazwani via Slamber Media

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*