Isu PH Air Berakhir,Pak Ya Minta Maaf Dan Kemunculan Lepas DiG4m Bikin Riuh Sepahtu Reunion

Sepahtu Reunion yang bersiaran setiap hari Jumaat jam 9 malam di Astro Warna sememangnya ditunggu oleh setiap peminat sitkom bersahaja kumpulan pelawak tersebut.

Dalam episod pertama dan kedua, Sepahtu Reunion Live kelihatan sedikit ‘kosong’ apabila watak pentingya, Pak Ya tidak muncul.

Permohanan maaf secara terbuka

Hal ini berikutan Pak Ya didkwa telah melakukan lawak meny1ndir kerjaaan bersama kumpulan Rare dalam Final Maharajalawak Mega 2019 tempoh hari sehingga dig#m dari berksi di MBSA.

Enggan mengervhkan lagi keadaan dan sdar bahawa berksi di kca televisyen adalah sumber rezekinya, Pak Ya, Ropie dan Ajak Shiro telah tampil membuat permohonan maaf secara terbuka petang semalam.

 

Studio rluh sorakan sambut Pak Ya

Oleh sebab itu, kemvnculan pertama Pak Ya dalam Sepahtu Reunion malam tadi telah membuatkan studio g@mat kerana merindui lawak jenaka pelawak senior itu.

Tampil bersahaja dan terlihat sedikit terh@ru mendengar sorakan penonton, penampilan Pak Ya betul-betul membuatkan semua tak kerng gvsi.

 

 

View this post on Instagram

 

Nahhhh!!! @illya_senario is back!!! PAKYA IS BACK!!! PAKYA IS BACK!!!!Saksikan #SepahtuReunionLive (Jumaat) 9.00 Malam di Astro Warna 132 & Warna HD 124! Anda juga boleh strim semua program Astro pada telefon pintar anda, dengan muat turun aplikasi Astro GO sekarang secara PERCUMA!! #sepahtureunion #sepahtureunionlive2020 #sepahtu

A post shared by Zon Lawak (@zonlawak) on

Betapa ramai yang rindu Pak Ya

Sehubungan dengan itu, menerusi Instagram sumber, rata-rata peminat Pak Ya dan juga kumpulan Sepahtu berasa tervja dan gembira diatas kembalinya Pak Ya di kca televisyen.

Mereka juga turut mengakui bahawa Pak Ya adalah pelengkap dalam kumpulan lawak tersebut bagi memeriahkan lagi sitk0m kegemaran semua.

Nampak Muka Pak Ya Seb4k

Padu Beb Pak Ya Masuk

 

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Share Ya. Terima Kasih.

 

Sumber : Zon Lawak via OMM

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*