Malaysia Airport Dah Minta Maaf Tapi Nourul Suruh Tonton Videonya “Sila Dengar Dan Tonton Dgn Mata Kepala Yg Tenang”

Mal4ysia Airports telah mengambil tindakan tatatertib ke atas seorang petugas Keselamatan Penerbangan (AVSEC), susulan laporan berhubung kelakuan bi4dab petugas itu terhadap penyanyi, Nourul Wahab, ketika cuba memasuki

terminal Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) untuk menghantar ibu bapa mentuanya, Sabtu lepas.

“Malaysia Airports tidak akan membiarkan begitu sahaja sikap bi4dab mana-mana kakitangannya,” kata syarikat pengendali lapangan terbang itu dalam satu kenyataan hari ini.

Malaysia Airports berkata pihaknya telah menjalankan siasatan segera setelah menerima maklumat kejadian itu, selain turut mengesahkan kejadian berkenaan adalah seperti yang dilaporkan.

Syarikat itu turut memohon maaf kepada Nourul atau nama sebenarnya, Noorul Huda Abdul Wahab dan keluarganya atas kejadian yang dikesali itu.

View this post on Instagram

Especially to @malaysiaairports na. . Bukan kerana undang2. Bukan kerana mahu layanan VIP yang seperti didakwa oleh sesetengah pihak termasuk beberapa kakitangan PB. . SILA DENGAR DAN TONTON DENGAN MATA KEPALA YANG TENANG DAN FAHAMKAN SITUASI DAN APA YANG MAHU DISAMPAIKAN . If you judge me, you are not my followers. Eh tercakap omputih pulak dah. Sat lagi tak faham pulak. Dok caakap bahasa melayu pun tak faham. Kot french depa faham kot no…

A post shared by N O U R U L (@nouruldepp) on

Pihak berkenaan juga mengingatkan penumpang untuk merujuk di laman webnya untuk pertanyaan yang sering diajukan (FAQ) berhubung kebiasaan baharu semasa tempoh Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP).

Sabtu lepas, Nourul memuat naik video di laman Facebooknya meluahkan kekesalan terhadap sikap seorang petugas AVSEC di KLIA, yang didkwa bercakap k4sar dan bersikap kur4ng ajar dengannya ketika penyanyi itu bersama suaminya ke lapangan terbang berkenaan untuk menghantar ibu dan bapa mentuanya pulang ke Perancis.

Sumber : msiakini

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*