Home Petua Tips Malaysia Airport Dah Minta Maaf Tapi Nourul Suruh Tonton Videonya “Sila Dengar...

Malaysia Airport Dah Minta Maaf Tapi Nourul Suruh Tonton Videonya “Sila Dengar Dan Tonton Dgn Mata Kepala Yg Tenang”

269
0

Mal4ysia Airports telah mengambil tindakan tatatertib ke atas seorang petugas Keselamatan Penerbangan (AVSEC), susulan laporan berhubung kelakuan bi4dab petugas itu terhadap penyanyi, Nourul Wahab, ketika cuba memasuki

terminal Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) untuk menghantar ibu bapa mentuanya, Sabtu lepas.

“Malaysia Airports tidak akan membiarkan begitu sahaja sikap bi4dab mana-mana kakitangannya,” kata syarikat pengendali lapangan terbang itu dalam satu kenyataan hari ini.

Malaysia Airports berkata pihaknya telah menjalankan siasatan segera setelah menerima maklumat kejadian itu, selain turut mengesahkan kejadian berkenaan adalah seperti yang dilaporkan.

Syarikat itu turut memohon maaf kepada Nourul atau nama sebenarnya, Noorul Huda Abdul Wahab dan keluarganya atas kejadian yang dikesali itu.

Pihak berkenaan juga mengingatkan penumpang untuk merujuk di laman webnya untuk pertanyaan yang sering diajukan (FAQ) berhubung kebiasaan baharu semasa tempoh Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP).

Sabtu lepas, Nourul memuat naik video di laman Facebooknya meluahkan kekesalan terhadap sikap seorang petugas AVSEC di KLIA, yang didkwa bercakap k4sar dan bersikap kur4ng ajar dengannya ketika penyanyi itu bersama suaminya ke lapangan terbang berkenaan untuk menghantar ibu dan bapa mentuanya pulang ke Perancis.

Sumber : msiakini

Previous article‘Bekas Boyfriend Suka Ambil Duit’ Ini Luahan Atikah .Sekali Awi Rafael Masuk Komen
Next articleNajib Kemuka Permohonan Dilepaskan Disebabkan Ini

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here