[VIDEO] Doktor Lawa Punya Pasal, Member Sampai Tak Nak Balik!

 

Menurut lelaki ini, rakannya yang merupakan pesak1it di hospital ini sanggup tidak balik gara-gara terpesona dengan seorang doktor cant1ik di sana. Biasanya pesakit mesti tidak sabar untuk pulang ke rumah tetapi lain pula dengan lelaki ini.

VIDEO :

Di dalam video yang dikongsikan ini, pemuda tersebut mendapatkan rawatan di salah sebuah hospital di Kedah. Apa yang menarik perhatian, rakannya ini seakan-akan tidak mahu pulang kerana tertarik dengan kecantikan seorang doktor di sana.

Malah di dalam rakaman ini juga, lelaki tersebut dilihat memandang secara diam doktor itu yang sedang memeriksa pesakit lain. Lelaki itu juga dilihat tersengih-sengih apabila melihat doktor tersebut yang tidak sedar dirinya dirakam.

Meninjau di ruangan komen, gelagat lelaki ini turut mencuri tumpuan netizen. Netizen turut mengusik lelaki itu yang mungkin mahu berpura-pura sakit lagi selepas ini. Ada juga yang berseloroh bertanyakan lokasi sebenar hospital itu untuk mendapatkan rawatan.

“Dah sihat pun auto cakap sakit tengok doktor lawa…”

“Sanggup duk lama-lama.”

“Rela makan ubat kalau doktor ni bagi.”

“Kat hospital memang banyak doktor lawa-lawa.”

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!
Jom Like Page Kami Juga Di Facebook
Sumber : https://www.malaysiarepoter.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*