- VIRAL

Video Drone Merakam Persekitaran Highland Towers Buat Pertama Kali. Hasil Rakaman Buat Ramai Terkejut

Sebut saja tempat ini pasti semua kenal. Highland Towers, kisah yg tidak asing lagi bagi penduduk di Malaysia. Kenapa ia sangat popular? Ini disebabkan oleh tragedi Highland Towers yang berlaku pada 11 Disember 1993 di mana 1 dari 3 blok kondominium ini runtuh menyembah bumi dan meng0rbankan kira-kira 48 ny4wa.

Setelah sekian lama kini tiba giliran Drone untuk meninjau sambil membuat rakaman pada bangunan penuh misteri ini cuba tengok rakaman waktu malam tu..

Kondominium Highland Towers, satu nama yang tidak asing lagi bagi penduduk di Malaysia. Kenapa ia sangat popular?

Dikatakan disebabkan oleh tragedi Highland Towers yang berlaku pada 11 Disember 1993 di mana 1 dari 3 blok kondominium ini runtuh menyembah bumi dan meng0rbankan kira-kira 48 ny4wa.

Bermula dari kejadian itu, Highland Towers langsung tidak berpenghuni sehingga kini dan telah meninggalkan banyak kisah-kisah s3ram, mistik, dan aneh yang sukar untuk diterangkan.

Dalam pada itu kini, tiba giliran Drone untuk meninjau sambil membuat rakaman pada bangunan penuh misteri ini. Video dimulakan dengan mempamerkan bangunan Highland Towers yang usang tetapi masih berdiri teguh disebalik hutan tebal. Jujurnya, kami sudah mula rasa s3ram walaupun video ini baru saja bermula.

Seandainya dilihat pada ranting pokok dan tumbuhan-tumbuhan yang menjalar di setiap ruang bangunan sudah mampu menaikkan bulu roma. Dengan berlatarbelakangkan muzik s3ram, menjadikan kami lebih teruja untuk lihat lebih lagi.

Sejurus 3 minit berlalu, hanya paparan waktu siang ditunjukkan. Sebelum pergi lebih lanjut, kepada sesiapa yang menyangka video ini hanya dirakam pada waktu siang. anda salah! Drone ini turut berlegar-legar ke bahagian dalam Highland Towers pada waktu malam.

Mungkin anda boleh lihat banyak contengan misteri terpapar pada dinding bangunan. Menakutkan juga. Apa kata anda lihat sendiri video penuh di atas ni. Kalau takut, lebih baik jangan tengok. Sebab nak habiskan masa 9 minit 50 saat tonton video ini memang satu pengalaman yang menyeramkan.

Kepada yang berani, sila tengok dengan volume penuh. Kalau beranilah.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Newscoviral

Sumber: mamakusyg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *