Home Viral “Munafik Bertopengkan Kopiah..”- Baby Shima Terima Mesej Melampau Dari Pak Ustaz

“Munafik Bertopengkan Kopiah..”- Baby Shima Terima Mesej Melampau Dari Pak Ustaz

119
0

Tular di media sosial yang memaparkan satu perkongsian dari Baby Shima yang merupakan penyanyi tanah air yang menerima mesej yang berusnsur negatif di sosial media milik beliau baru baru. Perkongsian beliau pada kali ini untuk memberi peengajaran kepada mereka yang diluar sana utnuk lebih menghormati kaum wanita.

Menurut daripada perkongsian yang diterima, Baby Shima terkejut berkenaan mesej yang diterimanya merupakan dari seorang Ustaz atau orang yang lebih alim. Beliau terkejut dengan hal tersebut dan meminta untuk menyiasat jika akaun tersebut merupakan akaun palsu.

Hal ini boleh ditonton di :


Berikutan itu, belaiu mendapati akaun tersebut merupakan akaun yang betul dan kini gambar yang berada di akaun tersebut telah dipadam. Apa apa pun semoga hal ini dapat dilesaikan dengan baik dari pihak Baby Shima dan berharap agar lebih menjaga adab dan menghormati kaum wanita.

Perhatian : Pihak kami tidak bertanggungjawab keatas komen komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir dahulu sebelum menulis komen anda disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari tiktok dan Instagram

Previous articleMajlis Kawin Shakila Khoriri Sendu Punca Tiada Restu Keluarga Pengantin Lelaki
Next articleGambar Lanc*p Atas Foto Isteri Tersebar , Hafiz Mahamad Belanja Tiket Pergi Umrah Pada Si Pelaku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here