Home Petua Tips C1um4n ter4khir abi dan umi buat anak syurga, tenanglah di sana Khaleel...

C1um4n ter4khir abi dan umi buat anak syurga, tenanglah di sana Khaleel Islam

73
0

Seorang bayi lelaki berusia 14 bulan terj4tuh dari katil ketika berada di rumah pengasuhnya sehingga menyebabkan m4ngs4 mengalami pend4rah4n dan ret4k tul4ng kepala, Sabtu, 22 Mei 2021.

Ketua p0lis Daerah Dungun, Superintendan Baharudin Abdullah berkata, mangsa sebelum itu dihantar oleh bapanya ke rumah pengasuh berusia 24 tahun berkenaan di Paka pada jam 10.15 pagi.

Bagaimanapun, bapa m4ngs4 kemudian menerima panggilan daripada isterinya yang memaklumkan anak mereka mengalami keced3raan di rumah pengasuh dan terus bergegas ke rumah pengasuh.

Sebaik tiba pada jam 10.30 pagi, lelaki berusia 30 tahun itu mendapati anaknya dalam keadaan lemah dan tidak sedarkan diri lalu membawanya ke Klinik k3sihatan Paka.

M4ngsa diberi bantuan alat pernafasan yang kemudian mengarahkan m4ngsa dibawa ke h0sp1tal Dungun dan dirujuk ke Jabatan Kecem4san dan Tr4uma h0sp1tal Sultanah Nur Zahirah (HSNZ) Kuala Terengganu pada jam 5 petang.

Pemeriksaan awal tidak menemui sebarang keced3raan fizikal, namun imbasan CT Scan mendapati m4ngsa mengalami pend4rah4n di ubun kepala dan keret4kan di bahagian belakang tul4ng kepala.

Suspek memaklumkan m4ngsa terj4tuh secara terlentang dari katil dengan kepalanya terhent4k di lantai ketika bermain.

23 Mei 2021, Ahad malam, m4ngsa dilaporkan men1ngg4l dunia. M4ngsa menghembvskan nafas terakhir di ICU Kanak-Kanak pada jam 10 malam.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Cepat Berita

Sumber : https://cempedakcheese.com/

Previous article“Tak Jaga Pantang Ke?” Ain Edruce Dikatakan ‘Langgar Pantang’ Selepas Memuat Naik Foto OOTD
Next articleSewa Kuda Funfair Dalam Rumah, Birthday Alisa Aisyah Disambut Meriah Dengan Kasih Sayang

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here