Home Petua Tips ‘Cair’ Mendengarkan Aliff Aziz Dan Bella Astillah Berduet, “Suara Emas”

‘Cair’ Mendengarkan Aliff Aziz Dan Bella Astillah Berduet, “Suara Emas”

84
0

Aliff Aziz dan Bella Astillah adalah pasangan suami isteri yang mana si suami adalah penyanyi serta baru sahaja menjuarai Gegar Vaganza. Sebut sahaja nama kedua-duanya pasti ramai yang sudah tahu akan keistimewaan pasangan selebriti ini.

Selain Aliff Aziz, Bella Astillah juga memiliki bakat dalam bidang nyanyian. Malah baru-baru ini satu rakaman yang memaparkan mereka berdua belanja suara dalam satu segmen live di media sosial telah meraih perhatian ramai.

Dalam perkongsian semula oleh satu akaun TikTok dengan nama akaun aliffaziz_familia ini dipaparkan Aliff dan Bella berduet bersama. Nampak cukup santai namun tetap mengagumkan melihatkan kemesraan mereka berdua.

Berikut adalah perkongsian rakaman Aliff dan Bella berduet ini:

Wow, memang sedap suara mereka berdua ini! Rasa macam tenang sahaja bila mendengarkannya. Perkongsian rakaman Aliff dan Bella berduet ini telah meraih lebih 256 ribu tontonan dan 8,700 likes. Rata-rata warganet terhibur menyaksikan rakaman ini dan meninggalkan reaksi mereka mengenainya di ruangan komen seperti berikut:

“Aku suka Aliff yang sekarang ni..Matang dan bertanggungjawab..Moga sukses”

Bella duet aliff 4

“Comel Bella, tak make up tebal pun cantik je kulit dia”

Bella duet aliff 3

“Aku plak yang sengeh2 tengok”

Bella duet aliff 2

“Suka tengok diorang nih sweet nanti kalau boleh belakon besama”

Bella duet aliff 1

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Cepat Berita

Sumber : https://www.applehijau.com/

Previous articlePernah digelar ‘ibu segala ul4r’ wanita ini tak pernah peduli, kini miliki pet shop reptilia sendiri!
Next article[VIDEO] Ana Nayla nak ‘boyfriend’, sekali ramai ibu bapa yang hantar ‘resume’ pada Ayda Jebat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here