Home Petua Tips “Dah Berapa Kali Ustaz Datang Berub4t…”- Isteri Dig4nggu, Caprice Ded4h Ditimpa Ujian...

“Dah Berapa Kali Ustaz Datang Berub4t…”- Isteri Dig4nggu, Caprice Ded4h Ditimpa Ujian Berkahwin 7 Bulan Lalu

43
0

Penyanyi rap, Caprice atau Ariz Ramli tidak menyangka ujian selepas mendirikan rumah tangga lebih berat.

Kata Caprice disebalik senyuman mereka, pasangan itu telah melalui pebagai dugaan dan cabaran hidup sejak tujuh bulan lalu.

“Sebelum ni saya fikir, selepas kahwin confirm ujian akan lagi kurang…

“Behind all the smiles, filters, and videos sebenarnye the past 7 months saya melalui banyak bende baru yang kita kene manage dan cuba bantu isteri pulak… ,” dedahnya.

Penyanyi yang popular dengan lagu Xde Hal Bro itu berkongsi perkara berkenaan di akaun Instagram miliknya.

Menerusi entri berkenaan, Caprice memuat naik rakaman video isterinya, Farra Inalis, 27, sedang tidur sambil dipasang ayat ruqyah dia telefon pintar.

Beritahu Caprice lagi, isterinya yang diganggu dengan panggilan di tengah malam itu sudah pun diub4ti oleh ustaz sebanyak beberapa kali selepas Menurutnya, ada pihak yang tidak berpuas hati pada isterinya.

“Dah berapa kali ustaz datang berub4t dia… baru-baru ni ada pula 3 orang yang berani call dia tengah malam dan ganggu..

“Saya tak tahu kenapa ramai masih tak puas hati dgn isteri…,” katanya yang mempersoalkannya.

Tambah Caprice dia sudah penat dengan apa yang berlaku dan memerlukan bantuan.

“I am really tired to be honest…nak hadam business 9am-10pm, lepas tu sambung dgn bende bukan2 sampai 3am-4am. i need help,” pintanya.

Pada 15 November tahun lalu, Caprice selamat mendirikan rumah tangga dengan Farra Inalis Hussni yang merupakan seorang ibu tunggal anak satu, Aleesya Sofea yang berusia lima tahun.

Penyanyi rap, Caprice atau Ariz Ramli tidak menyangka ujian selepas mendirikan rumah tangga lebih berat.

Kata Caprice disebalik senyuman mereka, pasangan itu telah melalui pebagai dugaan dan cabaran hidup sejak tujuh bulan lalu.

“Sebelum ni saya fikir, selepas kahwin confirm ujian akan lagi kurang… “Behind all the smiles, filters, and videos sebenarnye the past 7 months saya melalui banyak bende baru yang kita kene manage dan cuba bantu isteri pulak… ,” ded4hnya.


Penyanyi yang popular dengan lagu Xde Hal Bro itu berkongsi perkara berkenaan di akaun Instagram miliknya.

Menerusi entri berkenaan, Caprice memuat naik rakaman video isterinya, Farra Inalis, 27, sedang tidur sambil dipasang ayat ruqyah dia telefon pintar.

Beritahu Caprice lagi, isterinya yang diganggu dengan panggilan di tengah malam itu sudah pun diub4ti oleh ustaz sebanyak beberapa kali selepas Menurutnya, ada pihak yang tidak berpuas hati pada isterinya.

“Dah berapa kali ustaz datang berub4t dia… baru-baru ni ada pula 3 orang yang berani call dia tengah malam dan ganggu..

Komen Netizen:

“Saya tak tahu kenapa ramai masih tak puas hati dgn isteri…,” katanya yang mempersoalkannya.

Tambah Caprice dia sudah penat dengan apa yang berlaku dan memerlukan bantuan.

“I am really tired to be honest…nak hadam business 9am-10pm, lepas tu sambung dgn bende bukan2 sampai 3am-4am. i need help,” pintanya.

Pada 15 November tahun lalu, Caprice selamat mendirikan rumah tangga dengan Farra Inalis Hussni yang merupakan seorang ibu tunggal anak satu, Aleesya Sofea yang berusia lima tahun.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Cepat Berita

Sumber : https://gempak.com/

Previous article“Respect!” – Jihan Muse Sampai Bawa Kerusi Oren Naik Pentas AME2021. Ramai Puji Bila Tahu Tujuan Sebenar Dia
Next article“Tunggu Bunga Sekuntum Lagi Keluar” – Kandungan Dah 30 Minggu, MUA Bellaz Tak Sabar Tunggu Baby Girl!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here