Home Petua Tips ‘Masak Boleh Jadi Model Pun Boleh’ Sugu Pavithra Muncul Anggun Persisi Model...

‘Masak Boleh Jadi Model Pun Boleh’ Sugu Pavithra Muncul Anggun Persisi Model Antarabangsa!

583
0

Nampaknya rezeki YouTuber masakan terkenal Sugu Pavitra semakin hari semakin baik. Bermula sekadar suka-suka berkongsi masakan di saluran YouTube mereka, nama pasangan berbangsa India ini terus diingati sehingga disebut dalam ucapan Perutusan Perdada Menteri tempoh hari.

Cantik sangat weyy!

Selepas mengambil keputusan untuk bergiat secara serius dalam pengahasilan content di YouTube satu demi satu rezeki buat pasangan ini menajdi inspirasi kepada masyarakat di luar sana.

Tidak terkesan dengan kontroversi yang berlaku, gambar Pavitra bergaya ala model telah tular di media sosial selepas dimuat naik oleh jurugambar profesional.

 

Macam model antarabangsa

Selain itu, pengguna Instagram yang juga seorang penatarias terkemuka telah memuat naik gambar Pavitra berbusana anggun dengan pakaian rekaan daripada Wanpa sedang melakukan sesi bergambar.

Dapat dilihat dengan jelas bahawa Pavitra mempunyai karisma sebagai model apabila gambar-gambar tersebut terlihat sangat fotogenik.

Susulan daripada perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen diruangan Instagram pihak-pihak tersebut dengan memuji penampilan anggun pesonaliti YouTube itu.

Kelihatan Pavitra sangat sesuai menjadi model kerana berpenampilan begitu elegan walaupun tidak dengan gaya yang sederhana.

Sumber : borak

Previous article‘Woww Lelaki Cari Jodoh’ Tular Lelaki Ni Cari Jodoh Lepas Aidiladha
Next article‘Dah La Pintas Depan , Keluar Kereta Nak M4rah Pula’ Tular Pemuda Ajak M4ngsa Keluar Kereta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here