Home Petua Tips “Kalau betul, saya sanggup bayar untuk anak saya hidup sampai sekarang…” –...

[VIDEO]“Kalau betul, saya sanggup bayar untuk anak saya hidup sampai sekarang…” – Luahan Ibu arwh Zulfarhan undang seb4k

60
0

Pasti masih segar dalam ingatan orang ramai akan kes kematlan seorang pelajar Universiti Pertahanan Awam Malaysia (UPNM) yang didkwa dlde.ra sehingga mendatangkan kecderaan serius sehingga membawa kepada kematlan empat tahun lalu.

Pemergian Allhyarham Zulfarhan Osman Zulkarnain yang juga merupakan anak sulung pastinya sangat dirasai oleh keluarga malah seluruh rakyat Malaysia yang tldak terbayang kesakltan dirasai arwh disaat-saat akhir.

JOHOR BAHRU 14 JUNE 2017 Gambar kenangan Allahyarham Zulfarhan Osman Zulkarnain Pegawai Kadet Laut Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM) bersama bapanya Zulkarnain Idrus, 53, dan ibunya Hawa Osman, 54, bergambar kenangan dengan arwah semasa majlis pentauliahan di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia . NSTP/IHSAN KELUARGA ZULFARHAN OSMAN

“Saya sanggup bayar…”

Menerusi poting di Twltter oleh @pikasekri berkongsi kata-kata ibu Allyarham, Hawa Osman, dalam sebuah rancangan Dengar yang diterbitkan oleh TVAlhijrah.

Difahamkan, dalam bual bicara itu ibu bapa Allhyarham bukan sahaja meluahkan perasaan yang menimpa anak kesayangannya itu, malah situasi yang dihadapi ketika menerima berita apa yang menlmpa anaknya.

Tabah ibu & ayah kongsi cerita.

Video Penuh


Dalam pada itu, pengguna Twltter berkenaan turut memuji ibu bapa Allhyarham cukup kuat menceritakan segala yang terpendam dan terbuku di hati mengenai anaknya yang telah pergi lamanya.

teringat arwh penuh kesan hltam

” Teras dia ada bila bunyi medal berlaga”

Sehubungan dengan perkongsian itu, rata-rata warganet turut bersimpati akan apa yang berlaku selain tertanya-tanya akan laptop hilang yang menjadi punca K.es ini berlaku.

Kalau arwh mencvri pun

Semoga arwh tenang disana

Apa jadi dengan laptop

Sumber : redaksi

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Cepat Berita

Sumber : https://transformasi.pw/

Previous articleSekolah ‘banj1r’ air m4ta hanya kerana seorang guru lelaki, dah balik rumah isteri pula sambung men4ngis – “Ada yang sampai pelvk kaki”
Next articleDvgaan Syahmi Sazli… Isteri h4mil anak kedua masuk h0spital ak1bat j4ngkitan kum4n dalam air kenc1ng

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here