Home Petua Tips Kepenatan Jaga Anak Usia 3 Bulan, Ibu Muda Masih Sekolah Tertidur Dalam...

Kepenatan Jaga Anak Usia 3 Bulan, Ibu Muda Masih Sekolah Tertidur Dalam Kelas

73
0

‘Kahwin muda’ sememangnya bukan lagi asing dalam kehidupan masyarakat kita. Walaupun ia jarang berlaku, namun masih ramai yang mempunyai pengalaman dalam berhadapan dengan situasi tersebut.

Ada di antara mereka sudah pun menggalas tugas sebagai seorang isteri serta ibu walaupun masih lagi belum menghabiskan zaman persekolahan.

Tertidur  dalam kelas sebab penat jaga anak

Akan tetapi, tugas sebagai isteri dan ibu bukanlah suatu tugas yang ringan lebih-lebih lagi jika masih bergelar pelajar sekolah.

Hal ini samalah seperti perkongsian seorang pengguna TikTok dikenali sebagai @leaarissaa apabila tertidur di dalam kelas kerana penat menjaga anaknya berusia 3 bulan pada waktu malam.

Video:

Tahan ngantuk jaga bay1

Dalam perkongsian itu juga, dia sempat berkongsi gambar pada waktu malam dimana dia perlu menahan rasa mengantuk walaupun esok pagi harus ke sekolah demi menjaga bay1 yang berusia 3 bulan.

Semangat dik jadi budak sekolah dan ibu

Perkongsian tersebut telah mendapat pelbagai maklum balas daripada warganet. Walaupun ada diantara mereka mempertikaikan kembali keputusan untuk mempunyai anak pada usia yang sangat muda, namun masih ada yang memberikan kata-kata semangat kepadanya.

Mereka juga mengakui tugas sebagai seorang ibu dan dalam pada masa yang sama adalah seorang pelajar bukan satu perkara yang mudah untuk dijalani serentak serta memerlukan kekuatan yang tinggi untuk melaluinya.

Sumber: TikTok @leaarissaa

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Cepat Berita

Sumber : http://www.klmenjeritvideo.dnq.news/

Previous articleComelnya! Elfira Loy Kongsi Wajah Anak, Nama Yg Dipilih Pun Sedap
Next article“Dia M4rah Hantar Melalui Mesej, Padahal Kat Sebelah Je…” [VIDEO] Datuk K Rungkai Per4ngai Sebenar Dato’ Siti Nurhaliza

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here