Lambat sedar ters4Iah cakap, Fizz Fairuz undang ramai berdek4h – “Dato beli confident kat mana…”

Jika anda menonton lakonan Datuk Fizz Fairuz di kaca televisyen pasti anda tidak akan menyangka, wataknya yang j4hat dengan sikap sebenarnya yang sangat lucu.

Walau bagaimanapun, itu membuktikan Fizz Fairuz sebagai pelakon yang cukup hebat dan penuh bakat sehingga meskipun membawa watak jah4t tetapi ia tetap diminati ramai sekali gus wataknya sentiasa men1nggalkan kes4n buat penonton.

236283668_517398116011478_3200550807397305552_n

Tidak disangka-sangka pula terbaharu di TikTok, telatah Fizz Fairuz beberapa hari telah v1ral dan h4ngat dibualkan netizen gara-gara perangai lucunya yang mengundang ramai berdekah.

Ianya bermula apabila Fizz Fairuz dan isteri, Datin Almy Nadia sedang memperkenalkan satu produk makanan namun dengan yakinnya Fizz Fairuz memberikan pandangannya lalu mencetuskan isterinya juga tidak dapat menahan ketawa.

Sudahlah tersalah cakap, boleh pula pelakon popular ini lambat sedar sehingga mengundang video itu menjadi perhatian dengan ribuan kali ditonton netizen.

VIDEO:

Tengok sampai habis.. hahaha

Video itu menyebabkan ramai berdekah gara-gara Fizz Fairuz sehingga ruangan komen dihujani dengan seloroh peminat yang ditinggalkan dimana perangai terlalu yakin selebriti ini mengundang ketawa mereka.

“Hahaha macam suami saya… confident ia cakap padahal salah. Yang penting confident dia…”

Fizz Fairuz

“Hahaha first time ni orang guna kacang buncis”

IMG_20210903_103101

“Takde jual confident dia tu kat mana-mana”

IMG_20210903_103116IMG_20210903_103025

SumberTikTok

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Cepat Berita

Sumber : HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*