Home Viral “Lupakanlah, dia dah di alam lain” sekali netizen komen bila Shuib kata...

“Lupakanlah, dia dah di alam lain” sekali netizen komen bila Shuib kata jika ada arwh mesti dia masuk GV10

97
0

“Lupakanlah, dia dah di alam lain” sekali netizen komen bila Shuib kata jika ada arwh mesti dia masuk GV10

Pelawak dan usahawan, Shuib berkata jika arwah isterinya, Siti Sarah masih hidup, pasti allahyarham akan masuk bertanding di Gegar Vaganza musim ke-10 kerana isterinya itu memang suka menyanyi.

Kata Shuib, Siti Sarah pernah menyertai Gegar Vaganza musim ke-3 dan sangat gembira ketika diberitahu layak untuk bertanding dalam program itu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

Kalau arwah Sarah masih ada, pasti dia nak masuk bertanding di GV10. Saya tahu memang dia akan nak masuk bertanding. Sebab dia suka menyanyi.

Macam masa musim dia bertanding GV3, kita nampak betapa gembiranya dia bila mana waktu itu kita buat kejutan di radio bagitahu dia salah seorang peserta yang layak. Dia memang sangat teruja waktu tu.

Ujarnya lagi, Siti Sarah amat mementingkan kesempurnaan dan kuat kerja selain pasti isterinya itu akan memberi 200% komitmen jika bertanding.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

Itulah dia. Nampak juga GV10 baru-baru ini. Saya tahu arwah sangat ‘looking forward’ untuk musim istimewa ini sewaktu masih hidup. Mungkin dia sedang menyanyi di pentas yang lebih besar sekarang ini.

Mengimbas kembali, Allahyarham Siti Sarah menghembuskan nafas terakhir setelah beberapa hari bertarung nyawa di Hospital Canselor Tuanku Mukhriz akibat melawan jangkitan c0v1d19 pada tahun 2021 yang lalu.

Komen komen netizen nampaknya memberi nasihat pada Shuib supaya mendoakan arwah dan jaga hubungan dengan isteri baru

Sudahlaaaaa haizz dah kawin baik tu isteri faham lama lama takot dia fedup..

Sedekahkan surah. Lupakan kalau. Ya luperkan la dia telah di alam lain, kasihanilah arwah.

Semoga arwah berada tergolong dikalangan orang beriman.

Sumber: beautifulnara

 

Previous article“Kau sepatutnya jauhkan diri dari bekas mertua”netizen perli Puteri Sarah buat ramai tersedu
Next article“Saya tak terasa hati pun dengan Kak Lina” luahan Cliff Umar selepas tersingkir dari Gegar Vaganza

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here