Home Petua Tips ‘Mcam Tak I0gik Je Pngurus..’– Slps Pengurus TmpiI M0hon M4af, Ntizen ‘$taIk’...

‘Mcam Tak I0gik Je Pngurus..’– Slps Pengurus TmpiI M0hon M4af, Ntizen ‘$taIk’ Ig ZuIshafiqah.

83
0

PETALING JAYA – lndividu yang bertanggungjawab menguruskan akaun media sosi4l ibu Neelofa, Datin Noor Kartini Noor Mohamed tmpil melakukan perm0honan ma.af secara terbuka berhubung lsu tngkap layar yang tuIar semalam.

Individu tersebut, Zulshafiqah Zulkalfi berkata, dia tersiIap mmuat naik tngkap layar dan ingin menjelaskan keadaan sebenar yang telah berlaku.

“Tngkap layar tersebut adalah bertujuan untuk rjukan saya sahaja, tlada sebarang nlat untuk dim.uat naik dalam Instagram Datin Noor Kartini mahupun Instagram peribadi saya.

“Saya juga mahu menjelaskan, gambar dan tulisan asal yang dipap.arkan adalah bkan dari penulisan saya mahupun beliau sendiri,” kata wanita berkenaan.

Penjelasan tersebut disertakan bersama perm0honan ma.af wanita itu menerusi sepucuk surat yang dimu.at naik dalam Instagram Zulshafiqah, @zulshafiqah.

Wanita itu menyatakan perm0honan ma.af kepada Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah dan Sultan Johor, Sultan Ibrahim Sultan Iskandar termasuk seluruh Kerabat Diraja Johor.

PERM0HONAN m4af oleh Zulshafiqah yang dimuat naik dalam Instagram @zulshafiqah

T.idak terkecuali, dia turut mem0hon m.aaf terhadap Noor kartini dan seluruh keluarga atas kecu.aian yang berlaku.

“Saya juga telah memberi kenyataan dan kerjasama sepenuhnyaa kepada pihak poIis bagi membantu menyelesaikan s.iasatan berhubung lsu yang tuIar ini.

“Saya berjanji tldak akan mengulangi kesiIapan yang sama dan sekali lagi memhon ma.af atas keraIatan dan kesiIapan yang berlaku,” katanya.

Selepas perm0honan m4af tersebut tuIar, rata-rata ntizen mempers0al betul ke individu terbabit seorang pengurus media sosi4l Datin Noor Kartini. Ini berikutan di laman instagramnya tlada satu posting pun yang berkaitan dengan perniagaan Datin Noor Kartini, malah gambar berdua bersama pun tlada.

Semalam, satu Iaporan poIis telah dibuat ibu selebriti Neelofa, Noor Kartini selepas hantaran InstaStorynya yang menyntuh sensltiviti sistem Raja Berpelembagaan di Malaysia tular dalam laman sosi4l.

Hantaran berkenaan memaparkan Noor Kartini melalui InstaStory miliknya, mempert1kaikan sistem tersebut dan meminta Yang di-Pertuan Agong untuk membvbarkan Pr0klamasi Daru.rat yang diisytiharkan pada 12 Januari lalu berkuat kuasa sehingga 1 Ogos depan.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Cepat Berita

Sumber : dbongkar

Previous articleNampak sempurn4, cek4p tungg4ng motor tapi sebenarnya sebelah kaki kvdung… wanita ini tak dapat lupa kis4h ‘kain tersel4k sikit’ dalam mall
Next articleIni Cerita Di Sebalik Wanita Kelantan Berlagak Mengaku Tak Suka Solat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here