“Menitik air mata…” – [VIDEO] Netizen Seb4k Lihat Kakak Tak Nak Tinggal Adik Di Kvbur

Hati siapa yang tak hiba bila kehilangan ahli keluarga terdekat, kan?

Sedangkan kita yang dah besar panjang ni pun pasti seb4k bila ada adik beradik atau ahli keluarga yang men1nggal dunia, apatah lagi anak kecil yang masih segar daya fikirannya.

Baru-baru ini, tular sebuah video di Tiktok berkenaan seorang kanak-kanak wanita yang tidak mahu ikut ibu bapanya pulang dari kubvr arw4h adiknya.

Dikongsi pengguna Tiktok @afraeryna18, klip tersebut melihatkan adik kecil ini enggan pulang walaupun berkali-kali dipujuk oleh ibu bapanya.

Apabila ditanya mengapa tidak mahu balik, kanak-kanak itu sekadar menunjuk ke arah kubvr arw4h adiknya, menyatakan yang dia tetap mahukan adiknya.

Adik dah bahagia kat syurga…”

Menurut Murni selaku pemilik video juga ibu kepada anak kecil itu, adik kepada kanak-kanak itu dilahirkan pada awal bulan lepas, namun men1nggal dunia baru-baru ini ak1bat komplikasi pada jantungnya.

Video:

Meskipun kanak-kanak itu tidak member4ntak ketika disuruh balik, namun caranya menolak ajakan itu begitu menyayat hati kerana kelihatan air matanya menitik, mungkin terlalu rindu pada adiknya. Tangisan yang tak bersuara inilah yang biasanya lebih menyakitkan…

Mesti dah lama dia tunggu adik dia…

Klip berdurasi seminit itu menyentuh hati ramai pengguna Tiktok yang turut bergenang air mata selepas melihat kanak-kanak itu yang merindui adiknya.

Komen Netizen:

Ramai turut mendoakan bayi itu agar r0hnya dicucvri rahmat. Sekejap je dipinjamkan si adik kepada kakaknya…

Bukan adik ni sorang je yang ‘banjir’, sekali Min pun terjebak. Salam takziah kepada mereka sekeluarga, semoga adik ini terus tabah!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Cepat Berita

Sumber : Lobak Merah

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*