Home Petua Tips ‘Pengg4nti Untuk Tem4n Hidup? Saya Boleh Temankan D1ri Sendiri ..’ – Amelia...

‘Pengg4nti Untuk Tem4n Hidup? Saya Boleh Temankan D1ri Sendiri ..’ – Amelia Henderson

106
0

Pelakon Amelia Henderson akvi tidak mempunyai masa untuk mencari pengganti teman hidup selepas keretakan rumah t4ngga.

Pengganti teman hidup

Ketika ditemui OhBulan!, Amelia menyatakan dia selesa menjaga diri sendiri dan mengutamakan karier seni buat masa kini.

Biarpun begitu, Amelia, 26, tetap mempunyai impian untuk berkahwin sama seperti wanita lain cuma belum tiba masa yang tepat.

Pengganti untuk tem4n hidup? Saya boleh temankan diri saya sendiri sejauh mana yang boleh. Saya pun ada team dan keluarga yang sangat kuat.

Jadi, saya tak pernah terfikir pun dan tak ada masa pun. Sebenarnya, saya sebagai ‘workaholic’, saya kena pentingkan apa yang ada dalam karier saya dahulu.

Bukan saya tak nak, dan saya rasa setiap perempuan dalam soal itu. Tapi selagi jodoh atau rezeki ke arah itu belum ada, saya tak boleh nak k4wal.

Saya pun tak boleh nak rancang kalau calon pun tak ada. Memang ada yang cuba mendekati tapi dengan jadual macam ini, tak ada masa.

Tambah pemilik nama Amelia Thripura Henderson, dia pernah dilamar oleh peminat menerusi direct message (DM) tetapi memilih untuk tidak dil4yan.

Saya bersyukur dengan peminat yang sentiasa menyokong. Tetapi yang lamar saya dekat DM itu memang pelik. Saya tak tahu nak komen macam mana.

Amelia ditemui ketika majlis Tayangan Perdana program-program Ramadan Awesome TV dan kolaborasi amal tanggungjawab sosial korporat bersama Koperasi Amanah Pelaburan Berhad yang diadakan di Hotel Royale Chulan Damansara pada petang Isnin.

Kami kawan rapat

Ditanya mengenai hubungan dengan aktor Aedy Ashraf, Amelia berkata mereka berkawan rapat dan sering bekerja bersama.

Malah, dia juga tidak terg4nggu dengan gosip berkeliaran kerana baginya lakonan mereka dalam drama Kis4h Hidup Kita itu membuahkan hasil yang mantap.

 Setiap kali saya jumpa Aedy, saya tanya dia ‘Aedy kenapa semua orang macam sibuk nak tanya I fasal you saja’. Lepas itu dia cakap ‘memang la saya Aedy Ashraf kot’.

Kami memang kawan rapat, tak ada mas4lah pun. Kami pun baru juga jumpa. Kami banyak juga projek bekerjasama yang tengah berjalan.

Bagi saya, benda ini (gosip) tak ganggu pun hidup saya. Lagi banyak orang tanya fasal ini, maksudnya drama lakonan kami sangat meletop.

Kalau tak, mesti tak akan orang bertanya sedangkan cerita itu dah habis beberapa bulan lalu. Kiranya, lakonan kami pun menjadi. Sebagai pelakon, itu yang kami nak.

Pada tahun 2018, pelakon kacukan India-Scotland itu mendedahkan, dia dan bekas suaminya, Tunku Datuk Harrunnarasheed Putra Tunku Annuar sudah berpisah, namun engg4n berkongsi tarikh sebenar mereka membawa halu4n masing-masing.

Amelia mendirikan rumah tangga pada 14 Ogos 2015 selepas setahun setengah menj4lin hubung4n cinta. Perkahwinan yang terlerai itu bagaimanapun, tidak dikurniakan cahaya mata.

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Cepat Berita

Sumber :https://www.sinarviral.kini.blog/

Previous articleGelagat Anak Selebriti Sekolah – Alif Satar Seb4k, Anak Dari 2 Isteri Ashraf Muslim Sekolah Serentak
Next article“Balik Rumah Baru Terf1kir, Mana Nak Cari Duit,” – Simp4nan Habis Selepas Kahwin, Zalif Sidek Terk3jut Rezeki Makin Mur4h

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here