Home Petua Tips Rakaman wanita terj4tuh dalam peti ais tular, “Mamat tu cari kamera…”

Rakaman wanita terj4tuh dalam peti ais tular, “Mamat tu cari kamera…”

93
0

Apabila berada di tempat kerja, ada kal4nya terdapat kejadian yang tidak mampu diel4kkan daripada berlaku meskipun kita telah mengambil l4ngkah berjaga-jaga.

Kejadi4n yang men1mpa seorang pekerja wanita ini bagaimanapun telah tul4r mendapat perhatian pengguna di beberapa negara lain selepas turut terg4mam dengan n4sib yang menimp4nya.

Jatuh

Kelihatan menerusi video seorang pekerja wanita itu yang viral, dia dilihat sedang berkerja di peti ais namun tidak semena-mena dia telah terj4tuh ke dalam peti ais tersebut.

Kejadi4n wanita berkenaan yang j4tuh ke dalam peti ais yang tidak terlalu dalam itu turut disaksikan oleh beberapa individu yang berkunjung ke kedai yang lalu dengan pantas membantunya.

Dia bagaimanapun akhirnya dapat berdiri semula atas b4ntuan beberapa individu lain dan dilihat juga tidak dapat menahan ket4wa selepas kej4dian itu terj4di.

Video:

Perkongsian oleh akaun bernama, mjcruz04 tersebut bagaimanapun ditinggalkan bermacam-macam re4ksi oleh warganet dimana ada yang merasa hairan bagaimana dia boleh terj4tuh dalam peti ais tersebut.

“Mamat tu carik kamera nak suruh ulang tengok pastu viralkan”

Jatuh

“Macam mana dia boleh masuk tu, her4n saya…”

IMG_20220331_070931

“Mamat tu dah fikir ni mesti viral…”

Jatuh

IMG_20220331_071011

“Tak leh fikir macam mana boleh jatuh sampai macam tu…”

IMG_20220331_070957

Sumbermjcruz04

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Cepat Berita

Sumber : https://www.gengkepoh.net/

Previous article[VIDEO] Baru 3 Hari Habis P4ntang, Wanita ‘Cek4I’ D1uji Suami Tersayang Dijemput Sang Penclpta
Next article“Semoga You Sentiasa N4mpak I Y4ng Paling Cantik Selamanya,” Nora Danish Buat Ucapan Sempena Wedding Anniversary

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here