Home Viral “Saya rasa tak malu pun” respon Fasha Sandha bila dikatakan pakai baju...

“Saya rasa tak malu pun” respon Fasha Sandha bila dikatakan pakai baju harga RM15

155
0

“Saya rasa tak malu pun” respon Fasha Sandha bila dikatakan pakai baju harga RM15

Tidak perlu diperkenalkan lagi pelakon wanita versatil Fasha Sandha yang mendapat perhatian peminat dimana mana dia pergi
samada berita Fasha ataupun berkaitan dengan keluarganya.

Baru baru ini Fasha Sandha mendedahkan dirinya tidak mempunyai sebarang masalah untuk mengenakan pakaian yang berharga murah asalkan ia kelihatan cantik pada pandangannya.

Kenyataan tersebut merupakan respon balas Fasha terhadap komen seorang individu yang mengatakan baju yang digayakannya menerusi entri terkini di laman Instagram cuma berharga RM15.

Lihat video

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha)

 

“Ya kakak. RM15 sahaja dekat Times Square. Harga bukan menjadi ukuran tapi bagaimana kita membawa gaya tersebut,” tulisnya.

Dalam pada itu, pelakon drama Rampas Cintaku ini turut merasakan baju yang berharga mahal itu tidak akan terlihat eksklusif sekiranya si pemakai tidak mempunyai aura untuk mengenakannya.

“Ada kalanya, pakai baju atas berpuluh ribu, tetap tak nampak cantik. Saya tak kisah dan tak malu pun. Saya memang pakai baju murah-murah sahaja,” ujarnya lagi.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netizen turut menyatakan pandangan yang sama selain turut memuji Fasha yang sentiasa kelihatan cantik dalam mengenakan apa sahaja jenis pakaian sekali pun.

“Betul tu. Pakai mahal-mahal tak kena gaya tak cintik juga. Kalau pakai bundle pun kalau kena gaya, orang kata mahal juga. Apapun kita sendiri yang pakai. Kita rasa selesa dan kita rasa lawa di mata sendiri. Itu sudah cukup.

“Orang kalau dah cantik, pakai baju RM1 pun tetap nampak cantik.

“Ini baru betul. Bila orang ada class pakai baju RM15 tetap nampak cantik.

“Mahal atau murah bukan itu tujuannya. Yang penting macam mana kita menggayakannya. Kalau kita pandai menggayakan, baju akan nampak wow dan nampak mahal. Begitu juga sebaliknya.

“Sis kita sama. Saya layan Time Square sahaja. Baju banyak je elok-elok. Asalkan pandai gayakan,” antara komen-komen netizen di Instagram.

Terdahulu, selain aktif berlakon, Fasha juga kini sedang sibuk dengan pelbagai projek selaku duta produk.

Sumber : IG Fasha

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.
Previous article“Lebih baik diam” luahan Datin Fatimah pada Syamsul,sekali Dato Yusof Haslam masuk campur
Next article‘Sudah lama menunggu’ perkongsian Ira Kazar tarik perhatian netizen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here