Home Petua Tips “Sempoi”- Shukri Yahaya kongsi video ‘sweet’, komen Sharnaaz Ahmad pula cuit hati...

“Sempoi”- Shukri Yahaya kongsi video ‘sweet’, komen Sharnaaz Ahmad pula cuit hati netizen

97
0

Rasanya persahabatan antara dua rakan selebriti ini iaitu Sharnaaz Ahmad dan Shukri Yahaya tidak perlu dipertikaikan lagi apabila kedua-duanya juga sering dilihat peminat meluangkan masa bersama.

Malah sebelum ini juga, gelagat Sharnaaz Ahmad apabila bergurau dengan pelakon terkenal drama 7 Hari Mencintaiku itu mendapat perhatian ramai kerana tidak disangka-sangka selebriti yang sempoi dan kelakar.

IMG_20211228_101918

Terbaharu pula, nampaknya video yang dimuat naik oleh Shukri Yahaya yang memapar gelagat sweet dia bersama isteri, Tya Adnan turut mencvri tumpuan rakannya itu di Instagram.

Meninggalkan komen buat Shukri Yahaya lalu berbalas pula di perkongsian tersebut mengundang gelagat sempoi mereka mencuit hati buat warganet yang meminati kedua-dua pelakon bukan calang-calang itu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@shukriyahaya)


Selain menghiburkan buat peminat melihat gelagat Shukri Yahaya dan Sharnaaz di Instagram, ternyata balasan komen antara mereka juga mendapat perhatian dengan selor0h peminat pula terhadap kedua-dua pelakon tersebut diruangan komen.

“Adik baru otwww standbyyy”

IMG_20211228_102035

“Diam lah, nanti aku cari mummy baru kat Jebat. Aummm”

Sharnaaz

Dalam pada itu, peminat juga memberitahu antara sebab meminati pelakon Shukri Yahaya kerana layanan terhadap isterinya, lihat sahajalah video yang dimuat naik itu. Sweet sungguh!

“Cuwit sangat…”

IMG_20211228_102114

“Salah satu kenapa minat sangat… layanan dekat wife”

IMG_20211228_102142_1

Sumber : HCL

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Cepat Berita

Sumber : https://www.applehijau.com/

Previous articleAjaibnya laungan azan, rumah lelaki ini tak dimasuki air banjir. “Ia hanya lalu, tidak masuk rumah.”
Next articleIbarat satu keluarga, geng rider tak kisah motor kena lumpur… sanggup lupakan kerja, tolak bonus nak jadi sukarelawan misi bantuan banjir!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here