Ser4m! Penonton nampak kelib4t m1steri dalam MV Baby Shima, samp4i terp4ksa panggil ustaz

VIDEO muzik (MV) lagu terbaharu Baby Shima berjudul Bak Zaman duet bersama Fairuz Misran menjadi perbu4lan hangat netizen di laman sosial.

Ini selepas penonton mend4kwa melihat kelibat dan bayangan mist3ri dalam MV tersebut yang dimuat naik di laman YouTube sejak Selasa.

Shima atau nama sebenar Nor Ashima Ramli, 29, berkata dia terk3jut apabila dimaklumkan oleh peminat mengenai bay4ngan mist3ri yang dilihat dalam MV berkenaan.

Video

“Sejujurnya saya pun terk3jut apabila tiba-tiba pengikut cakap nampak jelma4n dalam MV itu, saya pun tak pasti dekat minit ke berapa mvncul bayangan itu.

“Saya muat naik sedutan MV itu di TikTok malam Selasa, terus jadi seram bila orang komen bercakap mengenai perkara itu… sampai trending video itu di laman tersebut.

shima 4

Shima terkejut penonton maklumkan melihat jelmaan m1steri dalam MV lagu baru.

“Saya dan pengurusan tonton semula MV itu dan cari mana jelmaan yang dikatakan itu, kami pun hair4n macam mana ada orang nampak bayangan misteri itu, mungkin pandangan orang berbeza,” katanya kepada mStar.

Sebelum itu, menerusi TikTok, pengikut memaklumkan melihat jelmaan misteri seakan-akan bayangan seorang wanita dalam MV lagu terbaharu nyanyian Baby Shima itu.

Video

“Seram nampak macam bayang-bayang di dinding itu, tengok belah kanan sekali. Adakah itu jelma4n?

Alhamdulillah semuanya selesai dengan baik. Cuma tak sangka selepas MV dah siap timbul pula isv ini.

BABY SHIMA

PENYANYI

“Ada bend4 yang nak menyelit sekali… seelok-eloknya Baby Shima amalkan membaca doa sebelum memulakan apa-apa kerja supaya tak ada yang menumpang.

“Kenapa aku nampak bay4ngan dalam MV ni tapi korang kata tak ada? Serius ser4m masa tengok bahagian tu,” tulis netizen di ruangan komen.

Dalam pada itu, Baby Shima turut berkongsi pengalaman m1stik yang dilalui olehnya dan produksi ketika penggambaran MV tersebut pada hujung tahun lalu.

shima 2

Lagu terbaharu Baby Shima bersama Fairuz Misran berjudul Bak Zaman trending di YouTube.

Cerita Shima, beberapa orang kru turut menerima ganggu4n hingga terp4ksa mendapatkan bantuan ustaz.

“Sebenarnya semasa penggambaran ada sedikit gangguan di mana jurumekap dan produser mengalami gangguan sampai terpaksa panggil ustaz untuk pvlihkan kawasan.

“MV itu menjalani penggambaran di sebuah tapak kilang di Puchong. Selesai penggambaran pengarah kami demam tapi Shima tiada apa-apa masalah cuma terasa ser4m sebab shooting dari pagi sampai malam.

“Alhamdulillah semuanya selesai dengan baik. Cuma tak s4ngka selepas MV dah siap t1mbul pula isv ini,” ujarnya.

Sedutan MV Bak Zaman yang dimuat naik di aplikasi TikTok itu mendapat lebih 3.5 juta tontonan dalam masa 10 jam.

MV penuh di saluran YouTube Rusa Music pula menerima lebih 100 ribu tontonan dalam masa sehari.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Cepat Berita

Sumber : mStar

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*