Home Petua Tips Shukri Yahaya ‘makeup’ Wan Sharmila, gel4gat Syazwan di tepi pula cu1t h4ti...

Shukri Yahaya ‘makeup’ Wan Sharmila, gel4gat Syazwan di tepi pula cu1t h4ti w4rganet

65
0

Jika disebut-sebutkan drama kesuk4an, pasti ramai yang memilih 7 Hari Mencintaiku kerana tidak hanya jalan cerita yang seronok dil4yan bersama ahli keluarga, m4lah lakonan semua pelakon juga bukan cal4ng-cal4ng.

Boleh dikatakan semua pelakon yang membintangi watak dalam drama tersebut mempunyai peranan masing-masing untuk membuatkan drama 7 Hari Mencintaiku itu tidak membos4nkan kerana jalan cerita yang penuh isi.

Jadi tidak must4hil jugalah, drama ini ditayangkan bermusim-musim. Seperti yang sudah diketahui, drama ini sedang dalam pembikinan untuk musim yang ketiga.

Drama 7 Hari Mencintaiku musim kedua jadi fenomena.
Drama 7 Hari Mencintaiku musim kedua jadi fenomena.

Pembikin4n tersebut bagaimanapun semakin meriah buat penonton yang tidak sab4r menantikan drama 7 Hari Mencintaiku musim ketiga untuk ditayangkan. Apa tidaknya, video disebalik t4bir sahaja sudah menghiburkan peminat.

Terbaharu pula, satu rakaman yang menunjukkan Shukri Yahaya sedang makeup Wan Sharmila mengund3ng perhatian ramai, namun sebenarnya g3lagat Syazwan Zulkifly juga antara yang mendapat perhatian.

Video:

 

Gembira betul melihatkan gelagat Shukri Yahaya, Wan Sharmila dan Syazwan Zulkifly itu sehinggakan ruang komen pula dihuj4ni dengan bermacam-macam respon lvcu peminat pula.

“Aku ingat aku sorang per4ti Syazwan tu…”

WanIMG_20220210_081850

“Bestnya kawan semua macam family je”

Wan

“Hihi lawak tapi aku perhatikan suami Sofi tu…”

IMG_20220210_081948IMG_20220210_081931

“Hahaha Syazwan betulkan butang…”

Wan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Cepat Berita

Sumber : https://www.mediamalaysia.cc/

Previous article[VIDEO] Genap dua tahun pemergian arw4h Abam, luahan Fad dan Achey di IG buat ramai seb4k
Next article[VIDEO] “Dulu dia berlakon sumpah best” Penampilan Puteri Balqis dulu & kini tular

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here