Home Petua Tips Tak Kisah Tentang Harta Benda, Hanya Mahu Cinta Sejati – Intan Najuwa

Tak Kisah Tentang Harta Benda, Hanya Mahu Cinta Sejati – Intan Najuwa

78
0

Setiap wanita pasti impikan cinta daripada seorang lelaki termasuklah pelakon Intan Najuwa yang mahukan pasangan yang menerima diri seadanya.

Menurut Intan, dia mahukan pasangannya itu menerima dirinya yang sebenar bukan kerana sebagai selebriti yang dikenali ramai.

“Perkara paling penting ialah tidak meletakkan jangkaan terhadap pasangan. Jangkaan hanyalah satu syarat untuk mencintai seseorang.

“Cinta sebenar tiada syarat. Saya hanya inginkan seseorang lelaki yang menerima dan melihat diri sebenar di sebalik kemasyhuran yang dimiliki,” katanya.

Dalam pada itu, pelakon berusia 25 tahun itu berkata dia tidak kisah tentang harta benda serta tidak meletakkan sebarang syarat dalam setiap hubungannya.

“Sejujurnya, saya juga tidak kisah tentang material (harta benda). Cinta sejati susah untuk diraih, kita cuma boleh berharap untuk menemuinya sekali dalam hidup atau mungkin tidak akan dapat,” katanya.

Perkara itu dikongsi selepas Intan Najuwa diajukan soalan oleh pengikut Instagramnya mengenai sasarannya dalam sebuah hubungan cinta.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Cepat Berita

Sumber : https://www.rotikaya.com/

Previous articleTak Buat Majlis ‘baby Shower’, Mira Filzah Nak Bersalin Normal Nama Jantina Anak Akan Dimaklumkan Selepas Bersalin
Next articleAnak Stacy Dan Akim Muncul Dalam Video Masak, “Mak2 Bile Marah Keluarlah”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here