“Untuk Kebaikan Puteri,Puteri tidak dibenarkan menggunakan Telefon”-Puteri Balqis

PELAKON Puteri Balqis dan ibunya Norashikin Mohd Aziz kini tinggal di rumah penerbit buku puisi 36 Poems of Puteri Balqis iaitu Aini Marhana buat sementara waktu.

Aini ketika dihubungi berkata, perkara itu bagi memudahkan urusan penghantaran buku puisi yang sudah mendapat tempahan.

Tambahnya pula, kehadiran pihak-pihak tertentu ke rumah mereka tanpa sebarang temujanji telah menjejaskan operasi proses urusniaga tersebut.

“Mereka sekarang menetap di rumah saya buat sementara waktu bagi memudahkan urusan kerja penghantaran buku.

“Ramai pihak yang datang tidak buat temujanji dahulu sehingga kerja-kerja itu tertangguh dan pembeli buku m4rah kerana lewat.

 

 

“Lagi pula rumah mereka tingkat empat dan sukar untuk bawa buku turun naik,” ujarnya kepada mStar.

Aini berkata, anak-beranak itu berada dalam keadaan yang tak selesa dan tekanan dengan berita-berita yang menjadi tvlar di media sosial.

Untuk keselesaan keluarga itu, buat masa ini Puteri Balqis juga tidak dibenarkan untuk menggunakan telefon bagi mengelakkan emosinya terganggu.

Ramai pihak yang datang tidak buat temujanji dahulu sehingga kerja-kerja itu tertangguh dan pembeli buku m4rah kerana lewat.

AINA MARHANA

Sebelum ini, kisah kesempitan hidup Puteri Balqis mendapat perhatian selepas disiarkan menerusi rancangan Bersamamu di TV3.

Menerusi program tersebut, Puteri Balqis yang mengalami masalah kesihatan terp4ksa menjual buku puisinya di sekitar Kuala Lumpur bagi menampung hidup dia dan ibunya.

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Share Ya. Terima Kasih.

Sumber : Mstar

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*