Home Petua Tips Terkejvt Bervk Semuanya! Shuib Nak Mel4mar Adik Heliza Helmi?

Terkejvt Bervk Semuanya! Shuib Nak Mel4mar Adik Heliza Helmi?

65
0

Kecoh jadinya bila ada gosip tersebar mendakwa Shuinb nak melamar adik kepada Heliza Helmi, Hazwani.

Terkejut mendengar berita tersebut, Hazwani segera menafikannya.

Foto: IG

“Terkejut macam mana wujud gosip itu… memang tak benar sama sekali. Rasanya Shuib pun terkejut agaknya sebab kami memang tak pernah berjumpa, tak pernah berhubung dan tak pernah ada urusan.

“Semasa saya dapat tahu berita ini saya baru balik kelas, ada orang tag di Instagram… tertanya bila masa pula kena kaitkan dengan Shuib ni? Terkejut tapi tak ada la ambil masa lama sangat sebab tahu benda ni tak betul.

“Saya hanya kenal dia sebagai pelawak dan artis sahaja, tak kenal secara peribadi,” katanya kepada mStar.

Sementara itu Shuib juga mengakui yang dia terkejut.

“Saya tidak pernah berjumpanya (Hazwani). Jadi, macam mana pula kami boleh dikaitkan?”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)


Hazwani juga meminta netizen menapis dulu berita yang dibaca di media sosial.

“Tak tahulah orang reka ke apa cerita itu… zaman sekarang ni apa-apa gosip kena tapis dulu.

“Perjalanan saya pun jauh lagi, sekarang ni pun tengah sibuk dengan pengajian sarjana muda. Apa-apa pun saya sentiasa mendoakan yang terbaik untuk semua pihak.”

Dalam perkembangan lain, Hazwani bersama Heliza bakal membintangi filem Road To Heaven yang bakal menjalani penggambaran di Palestin pada Jun depan.

Sumber:cari

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Cepat Berita

Sumber :https://www.dnq.pw/

Previous articleMuncul tiba-tiba di majlis kahwin, jadi punc4 pengantin ‘tump4h air’ mata di pelamin… sampaikan BFF terp4ksa suruh berh3nti men4ngis
Next article[VIDEO] Pelajar 16 & 17 Tahun Berkahwin Buat Netizen Terkejut, “Aku Umur 20 Tahun Pun Tak Laku…”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here