Tak Tahan Suami Kaki Pvkul Punca Wanita ‘Menyorok’, Bukan Lari Ikut Jejaka PUBG

Kecoh di media sosial berkenaan seorang wanita yang didakwa meninggalkan suami dan anaknya yang berusia 3 tahun semata-mata kerana terpikat dengan jejaka di dalam permainan atas talian.

Terkini, seorang pengguna Facebook membuka mulut berhubung kemelut rumah tangga wanita tersebut dengan mengatakan bahawa wanita itu pulang ke rumah saudaranya setelah tidak tahan dengan perangai suaminya. Suaminya didakwa kemaruk bercinta dengan wanita lain membuatkan isterinya melarikan diri.

Ada dirumah saudara

Menurut sumber, isterinya juga dikatakan bakal membuat laporan polis berhubung perkara ini bagi membersihkan namanya. Selain itu, isterinya dikatakan tidak tahan dengan sikap suaminya dan bertekad untuk melarikan diri ke rumah saudara.

Tak bagi nafkah, kaki pvkul

Seorang pengguna Twitter dipercayai sepupu kepada wanita itu turut mendakwa suaminya itu tidak memberi nafkah kepada keluarga serta dikatakan seorang kaki pukul. Selain itu, suaminya dikatakan mempunyai wanita lain dan sering berkomunikasi melalui Facebook. Hal ini menyebabkan si isteri tidak tahan dengan perangai suaminya dan dipercayai melarikan diri ke rumah saudaranya.

Antara mesej si suami dengan wanita lain

Apa Pendapat Anda Dah Baca, Jangan Lupa Komen Yang baik baik je. Terima Kasih.

Sumber : ohbulan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*