“Ada Ke Nampak Fazura, Nora Danish, Neelofa M4ki Netizen?” – Zarina Anjoulie Bid4s Artis Sendu

KUALA LUMPUR: Tular di media sosial mengenai wab4k yang dialami di negara tercinta. Hari semakin hari, kita sentiasa mendoakan agar dijauhi oleh peny4kit merb4haya ini.

Mengenai bantuan yang diminta oleh persatuan seniman baru baru ini mendapat seluruh perhatian rakyat Malaysia.

Namun begitu, min rimbabara berharap agar rakyat Malaysia bersatu hati dalam menyokong dan membantu antara satu sama lain dalam menghadapi ujian pada saat ini.

Menerusi satu entri terbaru daripada Zarina Anjouli,

Jom Lihat Video Dibawah

 

 

Jom Lihat Apa Kata Netizen

“Fazura dn fasha tu penah juga jmpa komen dorg dkat ig artis yg lain dn kena kecam dgan netizen. Tpi btullah dorg tak balas balik kec4man dri netizen tu.

Mcm neelofa dn nora danish, memang tak penah nmpak dorg bgaduh dgan netizen. Lofa ni lgi truk kena maki kena kecam tpi dia just truskan hdup dia. Xda pun xda kluarkan apa2 stetement balas blik makian netizen.

Nora danish pulak penah kena m4ki kau kau kena hin4 dgan satu akaun IG dlu. Apa tah nama ig tu lupa dah sbab dlam 2015 mcm tu. Nora relax ja”

“Ade point apa anju cakap. If they have good attitudes and all , netizen automatically akan padang tinggi cth Siti Nurhaliza sampai skrg masih relevan dan terkenal dek kerana sopan santun dan rendah dirinya.

Klu mulut2 longkang tak akan bertahan lama dlm industri sbb pengarah/produser filem atau drama pun tak akan berani ambik artis2 mcm ni..

sbb tkut filem atau drama kene b0ikot..lgpun yg bising bising kat telegram and all, semua sejenis yg x famous..mmg dari dlu takde job sangat , tapi ambik kesempatan sempena wbak Cvid19 untuk dapatkan bantuan.”

“Level artis ye la pakai vellfire,rakyat marhaen mcm aku ni pakai panamera je..,opss..,ter…riak plak dgn geng geng retis tu….,hahaha”

“Laaa ini pun retis retis sendu tu nak jadikan point ke? takda issue lain dah…hari tu da kalah,sebab tu menggelabah itik carik point lain”

“pehh anju kompem geng artis kelas bawasan bernanah telinga dengar ni”

Apa Pendapat Anda Dah Baca, Jangan Lupa Komen Yang baik baik je. Terima Kasih.

kredit applehijau

Sumber : IG Zarina Anjoulie

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*