Home Viral “Anak Aku Dah Habis Beribu Untuk Betulkan Mata Kau Pastu Buat Anak...

“Anak Aku Dah Habis Beribu Untuk Betulkan Mata Kau Pastu Buat Anak Aku Macam Sampah..”-Kak KM

278
0

Tular di media sosial yang memaparkan satu perkongsian dari Kak KM yang menjadi perhatian ramai apabila beliau berkongsikan kepada para peminat bahawa anak perempuan beliau kini sudah putus dengan bekas kekasih. Hal ini menjadi perhatian kerana mereka pernah belanja lelaki tersebut rawatan lasik mata.

Menurut daripada perkongsian yang diterima, Kak KM berasa hampa namun beliau menyatakan bahawa itu merupakan rezeki bekas kekasih anaknya untuk mendapat layanan sebegitu. Beliau yang kini cuba menceriakan kembali anaknya itu membuatkan netizen geli hati melihatnya.

Hal ini boleh ditonton di :

https://vt.tiktok.com/ZSFkUYAdc/

Berikutan itu, Kak KM bersetuju dengan para peminatnya berkenaan jodoh anaknya. Baginya anak beliau mampu dapat lelaki yang sempurna dan mampu menjaga anaknya kelak. Apa apa pun peminat mendoakan yang terbaik buat mereka semoga keluarga tersebut terus sukses di masa yang akan datang..

Perhatian : Pihak kami tidak bertanggungjawab keatas komen komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir dahulu sebelum menulis komen anda disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari tiktok dan Instagram

Previous article“Ingat Pakai Cable…”- Ini Rupanya Kaitan Anna Jobling Dengan Anak Sultan Brunei Yang Ramai Tak Tahu
Next articleSindir Influencer Muka Macam ‘Mangkuk Tandas’, Fatiya Latiff Terpaksa Tutup Komen IG

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here