Home Viral “Aslam lemah,Marissa datang kejar balik” sekali Aslam buat pendedahan

“Aslam lemah,Marissa datang kejar balik” sekali Aslam buat pendedahan

187
0

“Aslam lemah,Marissa datang kejar balik” sekali Aslam buat pendedahan

KUALA LUMPUR Isu mengenai anak kepada pasangan selebriti, Norman Hakim dan Abby Abadi iaitu Marissa Dania yang didakwa sebagai penyondol sehingga memusnahkan kebahagiaan rumah tangga seorang wanita, Umisya Mazlan dan Ahmad Aslam.

Aslam lemah.. Marissa datang kejar balik

Lihat Video

Pelbagai spekulasi dan dakwaan telah tular dan didedahkan termasuk jugalah sebuah video memaparkan bekas suami mangsa dikenali Aslam mengakui dirinya lemah apabila dikejar oleh anak selebriti tersebut.

Katanya lagi, dirinya tidak mampu untuk meminta maaf atas kesilapan yang berlaku kerana tiada gunanya lagi jika dia berbuat demikian termasuklah dengan bersumpah atas nama Allah.

“Aslam tak boleh. Sekarang ni Aslam nak main nama Allah pun tak boleh dah. Aslam nak minta maaf pun dah takde guna. Tapi Aslam boleh cakap, selepas apa yang terjadi, Aslam memang nekad untuk berubah.
“Sebulan selepas itu, dia datang balik, kejar-kejar Aslam. Tak bolehlah, Aslam pernah cakap Aslam ada satu kelemahan. Aslam tak boleh lawan Aslam punya kelemahan sendiri,”ujarnya.

Difahamkan, video tersebut dipercayai dirakam ketika bersama keluarga Umisya setelah berlakunya salam faham antara mereka berdua.

Ahmad Aslam, bekas suami yang tiada ihsan

Sementara itu, bekas isterinya meluahkan rasa terkilan dan sedih apabila lelaki terbabit tidak mempunyai perasaan kasihan terhadap dirinya dan anak-anak yang masih masing-masing berusia 2 tahun dan setahun.

Umisya turut mendoakan agar bekas suaminya diberi petunjuk dan hidayah atas segala kelakuan yang telah dilakukan.

Sumber : ohmymedia

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.
Previous article“Jangan sampai saya” saya senyap je sebelum ini akhirnya Mimi Lana Terus umum berita ini
Next articleJuri pening menilai P.Ramlee sekali Juri sepakat dengan anugerah ini

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here