Hubungan Yang Direstui Keluarga Dah Putus, Pelakon Cilik Duerra Mitilda Cur4ng?

Zaman sekarang, bukan sahaja orang dewasa yang kalut nak bercinta, tetapi budak sekolah rendah pun ramai yang dah pandai ber’couple’ walhal masih mentah lagi.

Ingat tak kisah tular sekitar penghujung tahun lepas di mana pelakon cilik Duerra Mitilda, 9, yang tidak segan langsung menayang kekasih hatinya iaitu Hezriq, 12, di laman media sosial mereka.

 

 

Ini bukan main-main, sebabnya ibu bapa mereka dikatakan sudah merestui hubungan di antara kedua kanak-kanak tersebut sampaikan membawa mereka

berjalan bersama di pusat membeli-belah selain turut menonton perlawanan bola!

Pasangan cilik ini berangan tinggi nak bawa perhubungan suci mereka ini sehingga ke jinjang pelamin suatu hari nanti, tapi apakan daya apabila jodoh tak berkekalan.

Dengar cerita, Mitilda dan Eriq sudah pun membawa haluan masing-masing.

Dikhabarkan sejak hubungan mereka diketahui ramai, ibu bapa masing-masing meminta mereka berhenti memuat naik gambar bersama di media sosial.

Eriq juga turut cemburu apabila melihatkan kekasih kesayangannya semakin rapat dengan artis lelaki lain.

 

 

Eriq pun tak malu nak mengaku yang Mitilda berkemungkinan besar sudah berjumpa dengan cinta baru iaitu pelakon Nik Adam Mika, 9.

 

 

Nik Adam dan Mitilda kini sedang sibuk dengan penggambaran projek ‘Runi dan Solah’ dan mungkin mereka mula berkenalan di situ.

Pelakon kanak-kanak ini juga sering membuat video TikTok bersama. Patutlah Eriq cembvru.

 

 

Nampak betul Eriq tak boleh ‘move on’ dengan perpisahan ini.

Sebabnya, dia telah menuduh Mitilda sebagai seorang yang lupa diri.

Bila dah banyak tawaran berlakon, terus lupa dengannya yang sentiasa ada sewaktu susah dan senang.

 

 

Paling tak tahan, apabila bukan sahaja Eriq yang tak dapat menerima perpisahan mereka ini, bahkan peminat tegar pasangan ini di aplikasi Telegram juga tidak dapat mempercayai kenyataan yang perit ini.

 

 

Netizen yang sentiasa ‘up-to-date’ dengan kisah cinta Eriq dan Mitilda ini nyata gelak habis apabila membaca kisah putus cinta pasangan ini. Memang jadi bahan ketawalah.

 

 

Budak sembilan tahun bercinta pun dah macam drama Melayu kisahnya.

 

Sumber : CARI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*