Home Petua Tips Gadis Ini Cuba Melakukan Perkara Yang Tidak Tercapai Akal Selepas GagaI Cubaan...

Gadis Ini Cuba Melakukan Perkara Yang Tidak Tercapai Akal Selepas GagaI Cubaan Rentas Negeri

62
0

Polis berdepan cab4ran atasi taktik pemohon sejak PKP dilaksanakan di Daerah Kuala Muda pada 1 Mei lalu, terdapat penurunan mendadak jumlah kenderaan yang diperiksa pihak berkuasa di enam sekatan jalan raya di daerah itu.

Ketua Polis Daerah Kuala Muda, Asisten Komisioner Adzli Abu Shah Berkata, hanya sekitar 15,000 kenderaan diperiksa setiap hari berbanding 25,000 kenderaan sebelum itu.

Bagaimanapun, pihaknya berdepan cab4ran baharu dalam memberi kelulusan kepada pemohon untuk merentas daerah atau negeri, memandangkan wujud taktik-taktik baharu bagi mem4nipulasi atau menipv pihak berkvasa.

Seperti yang tular baru-baru ini, seorang gadis sanggvp masuk dalam but kereta untuk melepasi roadblock atau retas negeri/daerah. Sampai macam itu sekali janji boleh rentas negeri/daerah.

Komen Orang Ramai

Penyal4hgunaan pas pekerjaan antara taktik yang kerap digunakan untuk merentas negeri bagi tujuan menyambut Aidilfitri. Pengarah Jabatan Keselamatan Dalam Negeri dan Ketenteraman Awam (KDNKA) Bukit Aman, Datuk Seri Abd Rahim Jaafar berkata, taktik tersebut dikesan selepas pemeriksaan terperinci dilakukan ke atas dokumen yang dikemukakan di sekatan jalan raya (SJR) di seluruh negara.

Kredit:InfoRoadBlock

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Cepat Berita

Sumber : Mediabawang

Previous articleTerima dos pertama AstraZeneca, Fizo Omar nasihat orang ramai jangan takut ambil vaksin – “Ini bukan dibuat oleh makcik Kiah atau pengasas produk timbang kilo ok”
Next article“Lu memang c4ri pasaI la..”Datuk Seri Aliff Shukri PukuI Dato AC Mizal! –

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here