Katanya N4k B@gi Pipi Kvrus T4k De Lem4k,Sekali..H4mbik K4u!

Usahawan jadian yang berjaya iaitu Safiey Illias tidak perlu diperkenalkan lagi. Namanya sering sahaja menjadi bualan ramai netizen dengan sikap terbukanya yang acap kali berubah dari satu kejadian ke satu kejadian yang lain.

Terbaharu,Safiey mula dilihat aktif kembali di laman instagram beliau untuk menunjukan wajah mukanya yang baru diubahsuai di sebuah klinik.

Betul la org cakap kadang kita ni bukan tak cantik. Tp terlalu cantik sgt !

Selesai rawatan buang filler bibir ratu . Sbb ratu rasa mulut ratu mcm mulut miss2 universe latin . So ratu decide nk bagi natural semula .

Ada yg tengah makan ke tu ?? MAKAN APA ?? MAKAN HATI KE 😂😂😂

Kecantikan itu bukan lah tidak cantik, tetapi kecantikan RATU TERLALU CANTIK! Hihi .

Habis muka bengkak lepas kene cucuk dgn mesolipo katanya nk bagi pipi kurus xd lemak . Tapi dh penah cuba 3x mmg menjadi . Beli dkt online mesolipo tu tak jadi lak . Puas cucuk sampai 20 botol haha .

Penah cuba buat dkt klinik lain , result tak ada . Hhaha . Ratu tgah fikir @my_gorgeous_clinic guna brand or kandungan apa sampai menjadi betul meso lipo dia . Boleh ke ratu kurus ni ?? 😫😫😫

KOMEN NETIZEN:

Sumber:Instagram Safiey Illyas

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Cepat Berita

Sumber : /www.dnq.pw

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*