“Kenapa abang pergi dulu” Suami MninggaI Slps Reb4h Ketika Main Bola, Iuahan Dari Isteri Bikin Sbak Ramai.

“Abang,sayang anak anak perlukan abang lagi” pilu luahan seorang isteri setelah suami telah pulang ke Rahmatullah secara mengejvtt.

Kuala Lumpur: Pegawai Jabatan Perhutanan Semenanjung Malaysia (JPSM) yang sedang menyambung pelajaran peringkat doktor falsafah (PhD) di United Kingdom mninggaI dunia di Unit Rwatan Rapi (lCU) Northern General Hspital di Sheffield, United Kingdom (UK), semalam.

Muhammad Hafidz Abdullah, 36, penuntut tahun kedua pengajian PhD di University of Sheffied dimasukkan ke hspital itu untuk mendapatkan rwatan selepas re.bah ketika bermain bola se.pak Ahad lalu.

Difahamkan, pasukan peruba.tan menasihati isterinya, Nazihahwati Mohiddin berhubung keadaan mngsa sebelum membuat keputusan untuk menghent1kan alat bntuan pernfasan semalam.

Bapa kepada dua anak yang masih kecil itu disahkan mninggaI dunia pada 11.35 pagi.

Lebih memiIukan isteri arwh ada meIuahkan rasa terkjut dan sdih diatas pmerg1an suami yang tak disngka sngka dilaman facebook nya. Malah perkongsian tersebut mengu.ndang sbak ramai.

 

 

Jnazah akan dibawa puIang ke tanah air untuk dikebvmikan di Pontian, Johor selepas semua pr0ses pengurusan dan dokumentasi selesai.

Sementara itu, Ketua Pengarah JPSM, Datuk Mohd Ridza Awang berkata, arwh adalah pensyarah di Bahagian Latihan Perhutanan JPSM sebelum diluluskan hadiah latihan Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) untuk cuti belajar bergaji penuh di UK.

“Arwh adalah seorang pegawai yang berdedikasi dan komited dengan kerjanya.

“Beliau juga mempunyai hubungan yang baik dengan rakan sekerja dan pegawai atasannya,” katanya ketika dihubungi hari ini.

Katanya, pemerg1an Muhammad Hafidz adalah satu kehiIangan besar kepada jabatan dan perkhidmatan awam.

 

 

 

Salam tkziah diucapkan, semoga isteri dan anak anak arwh tbah menerima suratan tkdir dari Yang Maha Esa. Al Fatihah.

Sumber: hm

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*