Cikgu LaWa Ni Sedang Agihkan Makanan Pd Anak Murid,Tiba2 Suara Dia Bertukar Jadi Garau

Alam sekolah kembali dan adik adik semua kembali riang dapat kesekolah dan berjumpa rakan rakan semula.

Oleh itu ibu bapa khususnya merasa lega apabila anak anak mereka boleh pergi ke sekolah setelah sekian lama terperap di rumah.

Melalui SOP yang telah diperketatkan di dalam sekolah, insyallah keselamatan anak anak terjamin dalam suasana alam pembelajaran yang baru.

Salah satu SOP terbaru pihak sekolah adalah ketika waktu rehat. Sebelum ini kebiasaannya anak murid sudah pasti akan ke kantin sekolah untuk makan tetapi sekarang tidak lagi.

Ibu bapa perlu mengisi menu apa yang anak anak mereka ingin makan untuk tempoh seminggu. Harga makanan adalah bergantung pada menu apa yang anak ingin makan.

Pada yang tidak mengisi borang makanan biasanya, mereka akan bawa bekal makanan ke sekolah.

Cikgu Bertukar Suara..”Jangan makan dulu”

Satu video menjadi tular di media sosial tentang seorang cikgu bernama Herdiana. Video yang dimuatnaik oleh beliau di instagram dian.jaunah telah sampai ke Facebook dan terus menjadi tular.

Video tersebut mencuit hati netizen kerana ketika beliau sedang memanggil nama anak anak murid (munkin sekolah rendah) tiba tiba suara cikgu itu bertukar menjadi garau.

Dengan kapsyen yang diletakkan oleh Cikgu tersebut berbunyi ” Nak jadi anak murid aku tak?” mencuit hati follower beliau di instagram.

Vdeo

 

KOMEN NETIZEN:

“HAHAHAHA kalau jdi anak murid cg. Mahu setiap hari asyik tergelak tgk cg dian”

“Jangan makan dulu !! HAHAHHAHA cikgu2”

“Halamakkk tuan, garang2 manja ler cikgu, garang cantik xper, garang menyinga takut cgu”

Sumber : Instagram Dian.Jaunah

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*