“Jangan Suka Menvduh Tanpa Usul Periksa” Akhirnya Mamat Sepah Buka Mulut Isu Jep, Shuib Tak Hadir Majlis

Sejak kembali aktif di media sosi0l, ada saja isu  yang ditimbulan Azwan Ali.

Belum pun selesai kes saman dengan Dato’ Vida, baru-baru ini, Azwan Azli memuat naik beberapa kicauan di Twitter berbaur kem4rahan terhadap kumpulan Sepahtu dianggotai Jep dan Shuib.

Ramai berpendapat Azwan terasa hati selepas gayanya diajuk Jep dalam episod terbaru Sepahtu Reunion.

 


Menerusi ciapan itu, dipercayai Jep dan Shuib tidak hadir di majlis perkahwinan Mamat iaitu bekas ahli kumpulan Sepah.

Akibatnya Jep dan Shuib dikec4m warga maya.

 

Menyedari perkara itu, Mamat Sepah tampil menjelaskan perkara sebenar.

“Jangan tvduh sahabat-sahabat saya macam tu, mereka ada hubungi saya menerusi panggilan vide0 satu jam sebelum saya bernikah.Saya sedih apabila ‘adik beradik’ saya, Jep dan Shuib dikatakan sengaja tidak hadir dan lupakan saya.

Nasihat saya, kalau tidak tahu apa-apa janganlah bercakap sesuka hati. Selain mengguriskan hati orang lain anda juga menambah dosa sendiri,” katanya menerusi Astro Gemp4k.

 

 

Menurut Mamat, anggota Sepahtu menghubunginya dan mengucapkan tahniah serta memohon maaf tidak dapat hadir kerana terikat dengan komitmen program Sepahtu Reunion Live.

Lagipun kata Mamat, dia ada bertemu Jep seminggu sebelum bergelar suami.

“Kami ada berjumpa dan dia ucap tahniah dan beritahu awal tidak dapat hadir ke majlis saya nanti. Sebab itu saya kata, jangan suka menvduh tanpa usul periksa,”

Itulah. Suka nak jadi batu ap1. Tak baik tau.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Sumber : CARI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*