Home Viral “Patutlah tak balas whatsap” Puteri Sarah sindir Janna Nick,rupanya Janna buat benda...

“Patutlah tak balas whatsap” Puteri Sarah sindir Janna Nick,rupanya Janna buat benda ini

192
0

“Patutlah tak balas whatsap” Puteri Sarah sindir Janna Nick,rupanya Janna buat benda ini

Pelakon, Janna Nick baru-baru ini telah dimasukkan ke sebuah pusat perubatan di ibu negara sejak Khamis lalu disebabkan mengalami masalah radang usus.
Sudah Dibenarkan Pulang

Menerusi hantaran di Instagram, Janna Nick memaklumkan bahawa dirinya kini telah dibenarkan pulang ke rumah dan masih berada dalam proses pemulihan.
“Discaj. Tetapi masih dalam pemulihan.”

kapsyen Janna di Instagram

Komen Puteri Sarah Curi Perhatian

Di sebalik ramai yang menitipkan doa buat Janna agar diberikan kesembuhan dengan cepat disebabkan masalah radang usus, komen oleh rakannya yang juga pelakon terkenal, Puteri sarah Liyana turut mencuri perhatian netizen selepas ‘menyindir’ aksi Janna bersama suami ketika berada di wad.

“Patut lah tak reply WhatsApp. Rupenya gambar keempat tu ekk. Ehh goblok loo .”-komen Puteri Sarah

Netizen Terhibur!

Komen Puteri Sarah pada hantaran Janna menimbulkan rasa terhibur dalam kalan netizen, malah ramai yang memintanya untuk bersabar melihat aksi ‘sweet’ yang dilakukan oleh pasangan suami isteri berkenaan.

“Hahahha sabar kak. Sakit en nengok gambar no 4 tu.”
“Gambar no 4 jangan tengok kalau ketahanan tak kuat . Saya pun tak mampu tengok lama-lama.”

“Hahahha kan kak sakit tengok. Semoga cepat sembuh Janna.”
“Hahahah sabar Puteri Sarah. Kita pun sakit tengok.”
“Tak pasal pasal kena goblok .” Sabar sisterrr.”
Sama-sama kita doakan agar Janna Nick cepat sembuh ya!.

Sumber : Murai

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.
Previous article“Sian Ira Kazar pura pura bahagia” netizen komen bila Ira baru selesai mengundi bila muatnaik satu video
Next article“Jgn buat buat lupa ye hutang saya RM76K” Hidayah tuntut Ali Puteh byr hutang bila jual petai laku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here