Norman Hakim Sebak Terima Duit Belanja Dr Anak Perempuan Pula “We Lead By example”

Alhamdulillah, Pandainya Norman Mendidik Anak-anak Kali ini Dapat Duit belanja Dari Anak perempuanya pula.Untungnya mempunya anak2 soleh dan solehah.

Maka nikmat Tuhanmu yang mana yang kamu dustakan? Surah Ar-Rahman m/s 531 Surah ke-55

Nikmat rezeki & kasih sayangNya yang tak bersempadan.Allah terlalu baik.Dia pilih anak perempuan saya pulak untuk hulur ‘duit poket’ selepas abang danishhakimofficial dia buat sebelum ni

Saya sebak bukan sebab dapat duit,tapi sebab nikmat,rahmat & barakah rezeki yang Allah bakal gandakan buat anak2 saya in shaa Allah diatas jariah mereka buat keramat hidup mereka

Ada yg tanya mcmana didik anak untuk bagi kita duit belanja.Benda ni mana ada istilah ‘didik’.Paling tepat ‘we lead by example’.Apa yang kita buat pada ayah mak kita,itulah yang anak2 akan belajar dan buat pada kita semula

Alhamdulillah hikmah disebalik pkp.Saya nampak ikhtiar anak2 untuk buat pendapatan melalui atas talian.Itu pun dia belajar dari apa yg kita buat.Diorang nampak ikhtiar untuk sara hidup kami sbb diorang tau yang papa,mama,mummy,abah diorang bukan asal dari orang senang

Long story short,terima kasih banyak2 cayang papa marissadania_ untuk jariah ini.Pandai eh,dia main ‘salam kaut’ je pastu tu terus cabut lari dalam rumah.Terpinga2 papa ingat duit apa la ni kat tangan.Baby m_danishaa jangan bagi pulak lepas ni sbb baby belum buat income sendiri lagi tau cayang

Papa doakan anak2 papa semua menjadi soleh solehah diiringi kejayaan duniawi & ukhrawi Aamiin Ya Rabb

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khalifah Allah (@normanhakim_786)

Norman Memuatnaik video terima duit dari Marisa.Alhamdulillah keluarga yang bagus ,anak2 yang mengikut apa ibu bapa lakukan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ℳ ℋ (@marissadania_)

Papa tak pernah mintak tapi Abang nak bagi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khalifah Allah (@normanhakim_786)

Komen-Komen Netizen

Sumber : IG Normanhakim

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*