Home Viral Shaarnaz Dedah Perkara Sebenar, Syamsul Yusof Telah Bantu dan Lengkapkan Kehidupannya

Shaarnaz Dedah Perkara Sebenar, Syamsul Yusof Telah Bantu dan Lengkapkan Kehidupannya

317
0

Shaarnaz Dedah Perkara Sebenar, Syamsul Yusof Telah Bantu dan Lengkapkan Kehidupannya

Siapa tak kenal pelakon Sharnaaz Ahmad yang banyak membintangi filem filem Malaysia dan drama drama TV dan kebanyakan
watak yang dipegangnya ialah sebagai hero.Terbaru filem yang akan bakal ditayangkan The Original gnster filemarahan Syamsul Yusof.

Dalam filem ini Sharnaaz juga memegang watak sebagai hero dan sudah tentu hubungan beliau dengan Syamsul Yusof begitu rapat.

      Begitu tekun Sharnaaz mendengar arahan Pengarah Syamsul

Dalam kapsyen terbaru Sharnaaz di halaman Instagramnya Sharnaaz ada memberi komen

” Nak Ingat 5 tahun dulu kamu bermimpi mengenai dimanakah kamu sekarang?”

“Ya saya impikan untuk bekerja dengan orang ni iaitu Syamsul Yusof”

“Sekarang saya adalah pelakon aktor barisan depan” ujarnya.

 

Dan lagi Sharnaaz turut mengakui cara pengarahan Syamsul menerusi filem The Original Gangster sangat berbeza dan menyifatkan pengarah itu seorang yang ‘perfectionist’.

“Syamsul different and totally different. Bila saya bekerja dengan dia saya nampak macam diri saya. Sangat perfectionist. Dia sangat perfectionist level dia macam kita taknak langsung tengok dia ‘smirk’ bila dia tengok monitor.

“Kau takkan nak tengok muka tu. Kalau boleh nak macam dia tenang je. So cara approached dia tu kita bukan nak impress dia tapi kita nak dia happy. Bila dia happy dia akan tunjuk result tu lepas tu.

“Dia akan panggil kita dan tunjuk sikit je sebab dia edit terus. Dia dah set benchmark for you,” jelasnya.

Kagum dengan kehebatan mereka, Sharnaaz turut memuji bapa mereka, Yusof Haslam kerana telah melahirkan  permata yang hebat dalam industri perfileman negara.

“Kalau tanya kat saya, dua-dua ni adalah gem dalam industri kita. Satu je saya cakap, Datuk Yusof Haslam lahirkan dua gem yang sangat power dalam kita punya industri.

“Syamsul ada cara dia dan dua-dua power dari semua segi agama punya cerita, gangster atau action ke dua-dua ada trademark masing-masing yang berlainan.

Sumber : IG Sharnaaz

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.
Previous article“Ada yang cemburu tu” netizen komen Sarah jalan karpet merah dengan bekas mertuanya
Next article” Saya tak ada ruang nak healing pun sebab you” , Sekali Air Muka Ernie Zakri berubah krn Syamel ckp mcm tu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here