Home Viral ” Saya tak ada ruang nak healing pun sebab you” , Sekali...

” Saya tak ada ruang nak healing pun sebab you” , Sekali Air Muka Ernie Zakri berubah krn Syamel ckp mcm tu

209
0

” Saya tak ada ruang nak healing pun sebab you” , Sekali Air Muka Ernie Zakri berubah krn Syamel ckp mcm tu

Antara pasangan artis yang bahagia sekarang ialah pasangan penyanyi Ernie Zakri dan Syamel.Kebelakangan ini banyk berlaku
kisah yang kurang bagus tentang rumahtangga artis tapi bagi pasangan berdua ini masih bahagia.

Pasangan penyanyi ini Ernie Zakri dan Syamel sering mencuit hati dan buat warganet tak kering gusi dengan gelagat mereka.

Tak ada ruang ‘healing’

Terbaharu, menerusi video yang dimuat naik di TikTok, memaparkan Syamel atau nama sebenarnya Syameel Aqmal Mohd Fodzly menyatakan bahawa dia tidak pernah diberi ruang untuk ‘healing’.

Kenapa pula saya nak ‘healing’? Saya nak ‘healing’ daripada apa?Saya tak ada ruang nak ‘healing’ pun.

Ernie yang berada di sebelah Syamel kelihatan terkejut dan dapat dilihat air mukanya mula berubah.

Bagaimanapun, pelantun lagu Bahagia Milik Kita itu menjelaskan bahawa dia tidak perlu ‘healing’ kerana kehadiran isterinya itu sudah cukup membahagiakan hidupnya.

Awak jenis yang tak bagi saya ‘healing’ pun..sebab semuanya sempurna, sebab semuanya okay.

Sebab awak tu semua benda yang saya nak awak bagi.

Selain itu, mereka berseloroh mengatakan Ernie kelihatan hampir menitiskan air mata namun Syamel bernasib baik kerana sempat ada ‘plot twist’.

Lihat video ini

@sarangspider Bangmel takde ruang nak healing.. muka jangan cuak Kakninie #Syamel #ErnieZakri ♬ original sound – sarangspider

Apapun kita doakan pasangan artis ini bahagia hingga ke Jannah.

Sumber : tiktok

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.
Previous articleShaarnaz Dedah Perkara Sebenar, Syamsul Yusof Telah Bantu dan Lengkapkan Kehidupannya
Next articleShuib dikatakan masih rindukan arwh Siti Sarah, sekali Watie buka mulut

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here