Home Petua Tips “Tak Tahu Salah Kat Mana..” -Gadis Dikec4m Sebab Bakal Suami Berbaju Polis...

“Tak Tahu Salah Kat Mana..” -Gadis Dikec4m Sebab Bakal Suami Berbaju Polis Masa Majlis Bertunang

49
0

Hari bertunang, kebanyakan orang hanya membuat majlis yang ringkas sahaja cukup dihadiri oleh keluarga terdekat. Sama seperti kisah gadis di bawah ini, dia bagaimanapun berjaya menarik perhatian kerana tunangnya yang merupakan seorang anggota polis segak menyarungkan baju kerja di hari bermakna itu.

2 hari lalu tuan punya badan ada kongsikan beberapa video di media sosial TikTok, saudari Nina terlihat bahagia berjalan berdua-duaan dalam Majlis tersebut. persalinan tunang yang dan tampak serasi dengan jejaka berkenaan. Difahamkan juga, mereka mengikat tali pertunangan setelah 7 bulan mengenali hati budi masing-masing

Video:

Tapi tah mengapa, ada pula pihak yang seakan-akan buruk sangka dan bercakap benda yang bukan-bukan, termasuklah ada yang mendakwa menunjuk bakal suaminya seorang anggota polis. Langsung tiada niat sedemikian. Dia tenang menerima kecaman selain ucap terima kasih kerana ramai yang mendoakan baik2 untuknya.

sekali lagi admin tengok di akaun tuan punya badan, video hari bertunang tu telah dipadam.

Dalam pada tu admin sempat menjenguk diruangan komen. ramai yang bagi kata2 positif dekat tuan punya badan ni.

Jeles ke tu

Semoga Jodoh Berkekalan

Credit- kisahdunia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Cepat Berita

Sumber : https://www.malaysiatime.me/

Previous article“Setelah Hampir 2 Minggu..” -Selesai Bantu Mngsa2 Bnjir, Abang Viva Dah ‘Standby’ Nak Balik Melaka
Next articleRakan Selebriti Turun Padang, Selami Hati M4ngsa Banjir

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here